Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πολυτελές όχημα με τα φιμέ τζάμια που κινούνταν στο κέντρο της Λαμίας κίνησε την περιέργεια των αστυνομικών της Άμεσης Δράσης, που το σταμάτησαν για έλεγχο στη συμβολή των οδών Κύπρου και Γ. Πλατή.

Όταν είδαν μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο τη συγκεκριμένη τριπλέτα αμέσως προχώρησαν σε προσαγωγές, ενώ ενημερώθηκε και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. με τη ΓΑΔΑ να αναλαμβάνει την προανάκριση.

Όσον αφορά τον Αλκέτ Ριζάι, είχε λάβει πενθήμερη άδεια από τις φυλακές Δομοκού, όπου εκτίει ποινή κάθειρξης, ωστόσο, είχε δηλώσει ότι θα βρίσκεται στο Ρέντη, κάτι που δεν τήρησε.

Ο 51χρονος «σκληρός άνδρας» της αθηναϊκής νύχτας έχει περάσει κι αυτός από τις φυλακές και αυτή τη στιγμή θεωρείται το «αφεντικό» τουλάχιστον των νοτίων προαστίων.

Τέλος, ο Αλβανός ποινικός είναι 36 ετών, ενώ εκτός από ανθρωποκτονία - εκκρεμούσε ένταλμα εις βάρος του από τις 14 Ιανουαρίου - κατηγορείται και για κατοχή εκρηκτικών υλών.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι οι τρεις άντρες κατευθύνονταν στην Αθήνα, ενώ άγνωστο παραμένει τι έκαναν στη Λαμία.

Αυτό ακριβώς καλείται να διερευνήσει η Ασφάλεια, καθώς η κοινή παρουσία τους και μόνο στο ίδιο όχημα κρίνεται ιδιαίτερα ανησυχητική.

(Φωτογραφία Αρχείου)

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA