Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, περιπατητής κατέγραψε σε εικόνες δύο στίγματα στη θάλασσα της Ερέτριας - που πιθανόν να είναι σκάφη - ενώ περίπου ένα μίλι πιο μακριά απεικονίζεται το φουσκωτό του Σήφη Βαλυράκη.

Παρά τη ανάλυση της εικόνας, δεν είναι ευδιάκριτο αν ο πρώην υπουργός είναι μέσα στο σκάφος ή έχει πέσει ήδη στη θάλασσα.

Σημειώνεται πως μαρτυρίες από την πρώτη ημέρα έκαναν λόγο για καπετάνιο αλιευτικού, ο οποίος είχε πλησιάσει στο σκάφος του πρώην υπουργού, ενώ είχε σημειωθεί και λογομαχία των δύο ανδρών.

Μέχρι στιγμής οι λιμενικοί έχουν πάρει πάνω από 30 καταθέσεις, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η έκθεση του πραγματογνώμονα για να διαπιστωθεί από ποια προπέλα προήλθαν τα θανατηφόρα τραύματα στον κύριο Βαλυράκη.

Οι Λιμενικοί φαίνεται, πάντως, πως εστιάζουν σε δύο ψαράδες. Για τον έναν, μάλιστα, υπάρχουν στοιχεία ότι εκείνη την μέρα είχε βγει για ψάρεμα και το απέκρυψε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA