Μενού
  • Α-
  • Α+

Στους Δήμους Διδυμοτείχου και Σουφλίου και συγκεκριμένα στις παραποτάμιες περιοχές Ερυθροποτάμου και ρέματος Μικρού Δερείου, έχει σημάνει συναγερμός καθώς παρατηρείται αύξηση των υδάτων τόσο λόγω της βροχής όσο και των όγκων νερού που έρχονται από τα φράγματα στη Βουλγαρία.

Η Περιφέρεια και οι Δήμοι έχουν εκδώσει ήδη ανακοινώσεις με τις οποίες καλούν τους πολίτες και τους επαγγελματίες των περιοχών να απομακρυνθούν αλλά και να αποφύγουν μετακινήσεις.

Σε εγρήγορση βρίσκονται πέρα από τις υπηρεσίες των Δήμων, η διεύθυνση τεχνικών έργων της Περιφέρειας, το τμήμα πολιτικής προστασίας, αλλά και η XVI M/K Μεραρχία Πεζικού - 50 Μ/Κ Ταξιαρχία Πεζικού, που έχει αναλάβει τη διαχείριση αύξησης υδάτων στην λεκάνη απορροής του ποταμού Έβρου και των παραποτάμων του.

Το απόγευμα η κηδεία του πυροσβέστη

Το απόγευμα της Τετάρτης θα πουν το τελευταίο αντίο στον 46χρονο Γιάννη Ζαφειρόπουλο. Τον ήρωα πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του πάνω στο καθήκον ενώ προσπαθούσε να απεγκλωβίσει μαθητές στο σχολείο του Απαλού Αλεξανδρούπολης. 

Η κηδεία του πατέρα τριών μικρών θα τελεστεί  στις 16.00 στον Ι.Ν. του Αγ. Γεωργίου στη Νέα Χιλή. 

Διαβάστε ακόμα

Τραγωδία στον Έβρο: Τα συλλυπητήρια Μητσοτάκη-Τσίπρα για την απώλεια του αρχιπυροσβέστη

Τραγωδία στον Έβρο: Πνίγηκε πυροσβέστης που πήγαινε να απεγκλωβίσει μαθητές

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA