Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο αδερφός της 16χρονης κοπέλας παραδέχεται ότι υπήρξε αρνητής της πανδημίας και απευθύνει έκκληση σε όλους να σταματήσουν να πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας.

«Θέλω να πω σε όλους να προσέχουν και να τηρούν τα μέτρα. Ο θάνατος δεν κάνει διακρίσεις, ούτε είναι δίκαιος, ούτε ευγενικός. Καλά θα κάνετε όσοι είστε αρνητές της πανδημίας -και παραδέχομαι ότι ήμουν ένας από αυτούς λόγω του νεαρού της ηλικίας μου- να το σταματήσετε αυτό. Η πανδημία μπορεί να μην έχει τη μορφή της πανούκλας ή κάποιας άλλης ασθένειας του μεσαίωνα αλλά αυτό που συμβαίνει είναι φοβερό» είπε μιλώντας στον Alpha.

Περιγράφοντας τι συνέβη με την αδερφή του, ο 20 χρονος διηγείται ότι «στο σπίτι είχαν αρρωστήσει όλοι με κορονοϊό από την περασμένη Παρασκευή. Τη Δευτέρα πήγαν στο νοσοκομείο της Θήβας για τον καθιερωμένο έλεγχο και την εξέτασε ένας παιδίατρος ο οποίος διέγνωσε στην αδερφή μου φαρυγγίτιδα και της χορήγησε φάρμακα ενώ το τεστ για κορονοϊό είχε βγει θετικό» είπε έξαλλος ο 20χρονος. 

«Τα ξημερώματα της Τετάρτης η αδερφή μου δεν αισθανόταν καλά, δεν μπορούσε ούτε τα πόδια της να κουνήσει και ο πατέρας μου την μετέφερε στο νοσοκομείο. Και το πρωί ο πατέρας μου πήγε να δει πώς είναι και αν θα έβγαινε από το νοσοκομείο και του είπαν ότι η αδερφή μου χάθηκε» λέει συγκινημένος.

«Δεν ξέρω τι άλλο θα μου ξημερώσει στις επόμενες ημέρες, έχω και τη μητέρα μου εκεί. Έχασα την αδερφούλα μου, ό,τι και να μου πουν δεν θα μου απαλύνουν τον πόνο. Ήταν το άλλο μου μισό. Θυμάμαι ακόμα τη μέρα που ήρθε από το νοσοκομείο με τη μάνα μου και τη χάιδευα. Στέρεψαν τα δάκρυά μου. Έκλαιγα όλη τη μέρα χθες» συγκλονίζει ο αδερφός της 16χρονης.

Διαβάστε ακόμα

Κρίσιμες ημέρες για την Αττική: Στο τραπέζι σκληρό lockdown – Τι λένε οι επιστήμονες

Βατόπουλος: Στο τραπέζι της Επιτροπής το καθολικό lockdown

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA