Μενού
  • Α-
  • Α+

Καμπανάκι για τις μολύνσεις και τις εισαγωγές στο νοσοκομείο και παιδιών, χτυπά ο Διευθυντής Παιδιατρικής Νοσοκομείου Ρίου Γαβριήλ Δημητρίου.

Ο κ. Δημητρίου, μίλησε στο MEGA και για την κατάσταση της υγείας του μικρού Μάριου που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. «Είναι σταθερός. Οι μικρές διαφορές δεν έχουν τόση σημασία. Είμαστε αισιόδοξοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το νέο κύμα που πλήττει και τις μικρότερες ηλικίες σημείωσε πως: «Έχουμε παιδιά στην παιδιατρική Covid. Είχαμε ένα 10χρονο παιδί θετικό, έκανε ένα χαμηλό πυρετό και τον παρακολουθούμε. Το μεσημέρι μπήκε κι ένα 2 μηνών, από θετικούς γονείς».

Και κατέληξε: «Δεν ξέρουμε αν όλα είναι από το νέο στέλεχος. Τελευταία πολλά παιδιά είναι θετικά, δεν χρειάζονται όλα εισαγωγή βέβαια. Στην Αγγλία, από την εμπειρία τους, αναφέρουν ότι έχει κατέβει σε ηλικίες κάτω των 30 ετών και σε παιδιά 6-9 ετών, που δεν το βλέπαμε πριν...».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA