Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Ψαρράς, ο οποίος φέτος συμμετέχει στην καθημερινή σειρά του Alpha «Αγγελική».

Όπως ήταν φυσικό αναφέρθηκε και στο ζήτημα των ημερών που είναι οι καταγγελίες που έχουν συνταράξει το ελληνικό θέατρο και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην καταγγελία που έχει κάνει η Ζέτα Δούκα για λεκτική και σωματική βία που υπέστη κατά τη διάρκεια της παράστασης «Πιο κοντά» από τον Γιώργο Κιμούλη.

Μάλιστα όπως είπε ο Νίκος Ψαρράς, ο οποίος συμμετείχε και ο ίδιος στη συγκεκριμένη παράσταση ήταν παρών στη στιγμή που περιέγραψε η Ζέτα Δούκα.

«Εγώ είμαι εμπλεκόμενος σε πολλά πράγματα. Κατ’ αρχάς στην πρώτη καταγγελία που έγινε από την Ζέτα Δούκα είμαι αυτόπτης μάρτυρας. Ο λόγος που δεν μίλησα και δεν μπορώ και τώρα να μιλήσω, είναι επειδή μπορεί να υπάρχει μια δίκη. Οφείλω σε αυτή τη δίκη να είμαι αληθινός, να πω την αλήθεια», δήλωσε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

«Δεν ξέρω αν θα γίνει δίκη αλλά αν γίνει και γι’ αυτό δεν μπορώ να πω τίποτα και πρέπει να είμαι φειδωλός. Θα πρέπει να πω την αλήθεια και τι ακριβώς συνέβη όλη εκείνη την χρονιά που βιώσαμε. Το θέμα είναι πως είτε είναι σωματική βία, είτε σε απειλούν, θα πρέπει να τελειώνουμε με αυτό το πράγμα», συμπλήρωσε ο δημοφιλής πρωταγωνιστής.

Παράλληλα δήλωσε ότι στο συγκεκριμένο περιστατικό είχε αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο που θ’ αντιδρούσε και σήμερα.

«Ήμουν παρών και στη στιγμή που περιέγραψε η Ζέτα Δούκα. Αντέδρασα σε ό,τι κι αν συνέβη, θα μου επιτρέψετε όμως να μην πω πολλές λεπτομέρειες. Αντέδρασα όπως θα αντιδρούσα και αυτή τη στιγμή αν έβλεπα εσένα (προς τον Κώστα Τσουρό) και τη Ναταλία να μαλώνετε. Το ίδιο θα έκανα και εδώ αν ήμασταν στον αέρα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά ούτως ή άλλως εκείνη που διανύαμε ούτως ή άλλως τότε».

Επιπλέον τόνισε ότι το ελληνικό θέατρο δεν είναι έτσι και ότι οι συγκεκριμένες περιπτώσεις αποτελούν εξαιρέσεις, ενώ ευχήθηκε αυτό να είναι μία αρχή για όλους τους τομείς της ζωής ώστε να υπάρξει ένα καλύτερο μέλλον.

«Με λυπεί βαθύτατα που διαβάζω σχόλια του τύπου μα τι γίνεται σ’ αυτό το ελληνικό θέατρο, έτσι είναι το ελληνικό θέατρο; Όχι δεν είναι έτσι. Όλα αυτά που ακούμε αυτές τις μέρες είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Το ελληνικό θέατρο έχει υπέροχο κόσμο, ανθρώπους διαβασμένους, ασκημένους για την τέχνη τους, δίκαιους, υπάρχουν βεβαίως και οι εξαιρέσεις που ακούμε κάθε μέρα και μία».

«Εύχομαι αυτή η αρχή να γίνει παντού», δήλωσε προσθέτοντας ότι αν δούλευε σε μία τράπεζα δεν θα μπορούσε να είναι καλεσμένος στην εκπομπή και να μιλήσει.

«Δεν σημαίνει όμως ότι οι υπάλληλοι σε μία τράπεζα δεν βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις ή σ’ ένα σούπερ μάρκετ ή ακόμα και στο δικαστικό σώμα».

Τέλος αναφέρθηκε στο κλείσιμο των θεάτρων εξαιτίας της πανδημίας.

«Από τη μία στεναχωριέμαι αλλά από την άλλη χαίρομαι γιατί μετά σε αυτή τη μεγάλη παύση που έχουμε από το θέατρο, όταν θα ξανανοίξουν τα θέατρα, θα πάμε σε ένα καλύτερο χώρο. Το πιστεύω αυτό».

Διαβάστε Ακόμα:

Άλκης Κούρκουλος για τις καταγγελίες: Δεν θα λείψουν σε κανέναν

Η Τραϊάνα Ανανία προειδοποιεί: Όταν μιλήσω, θα κλείσουν σπίτια

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA