Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύμφωνα με το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που δημοσίευσε το «Live News», διακρίνεται ένας νεαρός ντυμένος στα μαύρα και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του να κρατά βαλλίστρα στο δεξί του χέρι, λίγα λεπτά πριν σκοτώσει με το τόξο το άτυχο πίμπουλ την περασμένη Πέμπτη σε αυλή σπιτιού στην Πετρούπολη.

Το ηλικία μόλις 2 ετών πίτμπουλ ο Μπρούνο χτυπήθηκε από το βέλος στον λαιμό και παρά την κινητοποίηση που υπήρξε, το άτυχο ζώο δεν τα κατάφερε και ξεψύχησε.

Δίπλα στο άτυχο ζώο ήταν η μητέρα του, η Νίρμα, η οποία άρχισε αναστατωμένη να γαυγίζει. Σύμφωνα με τον ιδιόκτητη το ζώο έχει καταπέσει πάρα πολύ, καθώς, μετά από κάθε βόλτα περιμένει τον Μπρούνο να γυρίσει.

Ο νεαρός χρειάστηκε λίγο παραπάνω από ένα λεπτό για να ολοκληρώσει την κτηνοδία.

Στις 15:52 το μεσημέρι καταγράφεται για πρώτη φορά και 70 δευτερόλεπτα μετά, τρέχει για ν’ απομακρυνθεί από το σημείο προς το δάσος του Αγίου Δημητρίου.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ένας άνδρας ντυμένος στα μαύρα και ο οποίος περπατούσε μέρα μεσημέρι με μία βαλλίστρα στο χέρι σε κεντρικό δρόμο της περιοχής, κατάφερε να διαφύγει και να σκοτώσει το ζώο χωρίς να δει κανείς κάτι.

Ο ιδιοκτήτης σκύλου μιλώντας στην εκπομπή, δήλωσε δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να σκότωσε τον σκύλο του και έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι είχαν επιτεθεί και στο παρελθόν στα δύο του σκυλιά με άλλον τρόπο.

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών που συνεχίζουν τις έρευνες.

Διαβάστε Ακόμα:

Κάλυμνος: «Ιερέας-νίντζα» αρνητής του κορονοϊού ταμπουρώθηκε στην εκκλησία για να μην συλληφθεί

Ξέσπασμα Ακρίτα για το πρόστιμο στην ηλικιωμένη: Τη γριούλα βρήκατε;

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA