Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ηθοποιός, που εδώ και μήνες βοηθά την Ιωάννα -μέσω του GoFundme- περιέγραψε τις καθημερινές δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει η Ιωάννα λέγοντας ότι κοιμάται και ξυπνάει κάθε μέρα με μια ειδική μάσκα.

«Είναι αισιόδοξη. Βλέπει φως στην άκρη του τούνελ. Κάνει υπομονή πολλή. Είναι δύσκολο. Είναι με μια μάσκα συνέχεια. Σαν να μη βλέπεις τον εαυτό σου πώς είσαι. Κοιμάται – ξυπνάει με τη μάσκα. Όλη μέρα τη φοράει. Είναι μια πλαστική σκληρή μάσκα για να της κρατάει το πρόσωπο και να σταθεροποιηθούν οι ιστοί. Ζει με τη μάσκα» δήλωσε η Αννίτα Ναθαναήλ στο ON Time.

Όσον αφορά στην πορεία της υγείας της Ιωάννας, η Αννίτα Ναθαναήλ λέει ότι πρόκειται να ταξιδέψει στο Παρίσι στις αρχές Μαρτίου ώστε «επιτέλους να ξεκινήσει η ίασή της».

Σε ερώτηση για το τι λέει η Ιωάννα για την δράστιδα της επίθεσης που δέχθηκε με το βιτριόλι, η Αννίτα Ναθαναήλ υπογραμμίζει ότι «η Ιωάννα αυτή τη στιγμή έχει βάλει όλο το focus στην ίαση». «Δεν αναφέρεται ποτέ σε αυτήν. Δεν έχει καν θυμό. Δεν αναλώνει την ενέργειά της εκεί. Είναι τόσο σοβαρή η κατάστασή της και βλέπει και η ίδια ότι πρέπει να προχωρήσει και δεν αναλώνεται από την άλλη πλευρά, γιατί βλέπει μπροστά της έχει τρελή ανηφόρα. Δεν έχει πάει άλλωστε ακόμα αυτή η υπόθεση στα δικαστήρια. Βλέπεις η νομοθεσία είναι πολύ ελλιπής εδώ πέρα, δεν θα γίνει κανένα θαύμα. Δεν περιμένουμε να δούμε άσπρη μέρα. Ούτε καν δικαίωση. Αλλά κάποια στιγμή πρέπει, ευαισθητοποιώντας την κοινή γνώμη και δημιουργώντας θόρυβο γύρω από αυτή την κατάσταση, πρέπει κάτι να γίνει» καταλήγει η Αννίτα Ναθαναήλ.

Διαβάστε ακόμα

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της Αννίτας Ναθαναήλ για τα χειρουργεία της Ιωάννας

Επίθεση με βιτριόλι: Η Μαρία Μενούνος στο πλευρό της Ιωάννας

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA