Μενού
  • Α-
  • Α+

«Περιμένω από συναδέλφους, ΜΜΕ και πολιτικούς να μιλήσουν για προσπάθεια φίμωσης του Τύπου και εκδικητικότητα, τώρα που η Μαρέβα Γκραμπόφσκι απειλεί με ένδικα μέσα το Documento επειδή αναδημοσίευσε σημερινή είδηση από Μέσο της Αιγύπτου που γράφει ότι βρέθηκε στην Αίγυπτο», έγραψε στον λογαριασμό του ο Κώστας Βαξεβάνης.https://twitter.com/KostasVaxevanis/status/1359158758782435333?ref_src=twsrc^tfw

Νωρίτερα, η Μαρέβα Μητσοτάκη είχε αποστείλει εξώδικο στον γνωστό δημοσιογράφο, καλώντας τον μέσω του Twitter να ζητήσει δημόσια συγγνώμη «που έσπευσε να διαδώσει ψευδείς ειδήσεις». Η σύζυγος του πρωθυπουργού και το Μέγαρο Μαξίμου υποστηρίζουν ότι η επίσκεψη έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2019, στο πλαίσιο της τριμερούς Συνόδου Αιγύπτου-Ελλάδας-Κύπρου.

Στην αρχική του ανάρτηση, ο Κώστας Βαξεβάνης είχε γράψει: «Η Μαρέβα Μητσοτάκη, χωρίς κάποια θεσμική ιδιότητα, πήγε βόλτα στην Αίγυπτο. Εσύ κάτσε καραντίνα. Ούτε τα προσχήματα. Νιώθουν Λουδοβίκοι και Αντουαννέτες και το δείχνουν».

https://twitter.com/KostasVaxevanis/status/1359066470781759490?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA