Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις δύσκολες στιγμές που πέρασε κατά τα παιδικά της χρόνια όταν μαζί με τους γονείς της αναγκάστηκε να μεταναστεύσει στη Σουηδία περιέγραψε μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Μάλιστα η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε και σ’ ένα περιστατικό από τα πρώτα χρόνια της σταδιοδρομίας της στη σουηδική τηλεόραση, όταν σε ηλικία 25 ετών την είχαν απειλήσει Ναζί επειδή ήταν ξένη.

«Όταν έκανα ξαφνικά τηλεόραση στη Σουηδία σε ηλικία 25 ετών μου γράφανε ότι «θα με σκοτώσουν γιατί είμαι ξένη». Ήρθαν έξω από την πόρτα μου Ναζί με μάσκες και όπλα να με σκοτώσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

«Έχω πολλές ιστορίες να πω για το πώς γκρεμίζεται ο κόσμος μου, αλλά έχω και περισσότερες ιστορίες για το τι μου έχουν μάθει όλα αυτά τα γκρεμίσματα. Να θυμίζω στον εαυτό μου ότι είμαι από το πουθενά, από το τίποτα και τα δημιούργησα όλα μόνη μου με το σπαθί μου και το σταυρό στο χέρι, χωρίς να εκμεταλλευτώ κανέναν, χωρίς να κάνω κακό και ούτε να βάζω τρικλοποδιές», προσέθεσε και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έζησε στα παιδικά της χρόνια.

«Όταν ήμουν τριών ετών, η μαμά μου δούλευε σ’ ένα υφαντουργείο στη Θεσσαλονίκη, ο πατέρας μου ήταν φαντάρος και μ’ άφησαν στη γιαγιά σε ένα μικρό χωριό έξω από το Κιλκίς που είχε περισσότερες  κατσίκες και πρόβατα απ’ ότι ανθρώπους και ήταν ο παππούς μου σ’ ένα κρεβάτι στην κουζίνα μ’ ένα πόδι γιατί τον είχαν πυροβολήσει στον πόλεμο και είχε χάσει το πόδι του. Τρομερή φτώχεια», ανέφερε αρχικά.

«Γκρεμοτσακίστηκε όταν έφυγε ο μπαμπάς μου και η μαμά μου και πήραν και τη μικρή μου την αδερφή μαζί τους και ξαναγεμίστηκε όταν ήρθαν μετά από τρία χρόνια και με πήραν μαζί τους στη Σουηδία και αποχωρίστηκα τη γιαγιά μου που την αποκαλούσα μαμά. Γκρεμίστηκε ο κόσμος όταν δεν μας έδιναν άδεια παραμονής στη Σουηδία», δήλωσε ακόμα η γνωστή παρουσιάστρια.

Διαβάστε Ακόμα:

«Έκρηξη» από Τάσο Νούσια: «Ο βιασμός και η παιδεραστία εκτελούνται, βρωμιάρηδες»

Αντζυ Σαμίου: Η ανάρτηση για σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν πέντε ετών

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA