Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στον Alpha, η γνωστή τραγουδίστρια, Κατερίνα Στανίση, όταν ήταν 15 ετών στο ξεκίνημα της καριέρας της, Έλληνες επιχειρηματίες στη Γερμανία αποπειράθηκαν να τη βιάσουν.

«Τα περισσότερα από αυτά τα έχω περάσει στη Γερμανία ως έφηβη στα 15 μου χρόνια. Μιλάμε για απόπειρες βιασμού. Μέσα στο μαγαζί, οι περισσότεροι ήταν επιχειρηματίες. Αυτοί δεν έχουν μέσα τους αισθήματα. Παλεύεις εκείνη τη στιγμή. Δίπλα μας ήταν κάποιοι άνθρωποι, με άκουγαν, φοβόντουσαν και αυτοί και έτσι ξέφευγα».

«Κάποιοι στη νύχτα είναι άρρωστοι»

«Είναι και κάποιοι που είναι άρρωστοι, έχουν τα βίτσια τους, μόνο έτσι μπορούν να βρουν γυναίκα, τι να πω… Άλλο είναι το φλερτ και άλλο να θέλει να σε βιάσει, να σε σέρνει από τα μαλλιά, να σου κλείσει την πόρτα…» , προσέθεσε.

Μάλιστα όπως είπε δέχθηκε «πόλεμο» από δημοφιλή στον χώρο μαέστρο επειδή δεν ήταν συνεργάσιμη.

«Από την στιγμή που σε φλερτάρει και με τηλέφωνα και σε περιμένει και εσύ δεν αποκρίνεσαι, αρχίζει ένας πόλεμος μετά. Μου έλεγε δεν θα πάρεις τη θέση που σου αξίζει. Σου κόβει τον δρόμο. Να θες να πιάσεις δουλειά κάπου και να μην σε αφήνει. Ήταν και μαέστρος…», κατέληξε η Κατερίνα Στανίση.

Διαβάστε Ακόμα:

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Στη Σουηδία ήρθαν Ναζί να με σκοτώσουν γιατί ήμουν ξένη

«Έκρηξη» από Τάσο Νούσια: «Ο βιασμός και η παιδεραστία εκτελούνται, βρωμιάρηδες»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA