Μενού
  • Α-
  • Α+

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως «η αναφορά μου στα κλειδιά παρεξηγήθηκε και ζητώ συγγνώμη. Eίχε το χαρακτήρα ότι οι επιχειρήσεις εστίασης με τα μέτρα τα υποστηρικτικά που τους έχουμε δώσει και με τα επιπλέον μέτρα που δίνουμε κατά τη γνώμη μας εξακολουθούν να έχουν αξία, θα τα καταφέρουν και στο μέλλον και στο τέλος θα δείτε ότι όλα θα πάνε καλά».

Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός Ανάπτυξης είχε δηλώσει πως «όποιος επιχειρηματίας της εστίασης θέλει να παραδώσει στα αλήθεια τα κλειδιά της επιχείρησής του, εγώ προσωπικά ο Άδωνις Γεωργιάδης την παίρνω».

«Γιατί με κατηγορείτε;»

«Όσον αφορά στον εμβολιασμό που έθεσε ο κύριος Ζαχαριάδης και το έκανε και λίγο επί προσωπικού, να ξεκαθαρίσω το εξής. Εγώ προσωπικά και οι άλλοι υπουργοί, εξ όσων γνωρίζω, δεν είχαμε ζητήσει να εμβολιαστούμε. Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών μάς ενημέρωσε να πάμε να εμβολιαστούμε. Και πήγα. Ούτε ζήτησα, ούτε δεν ζήτησα. Μου είπαν να πας και πήγα. Μετά τη φασαρία που έγινε, δικαίως έγινε φασαρία, όχι αδίκως, αυτή η απόφαση ήρθη. Άρα εμένα γιατί με κατηγορείτε; Γιατί κάποιος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: αποφασίσαμε να πάτε να εμβολιαστείτε; Και κατηγορείτε εμένα, κύριε Ζαχαριάδη;» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην Ολομέλεια

Διαβάστε Ακόμα 

«Κραυγή αγωνίας» από τους επιχειρηματίες της εστίασης: Παρέδωσαν τα κλειδιά τους

Ο Παφίλης καταθέτει στα πρακτικά της Βουλής αφίσες της ΔΑΠ: «Πάρτι μωρή άρρωστη, Πάρ' τη με 6 ευρώ»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA