Μενού
  • Α-
  • Α+

Μιλώντας στον Alpha, η Σάγια υποστήριξε ότι όταν άρχιζε την καριέρα της δούλευε σε μαγαζί στο οποίο ο επιχειρηματίας της ζήτησε να κάνει «κονσομασιόν».

«Όταν πρωτοξεκίνησα έπαθα το πρώτο μου σοκ από επιχειρηματία, ο οποίος ήθελε να μας βγάλει να κάνουμε κανονικότητα «κονσομασιόν». Κάθε βράδυ γινόταν και ένα meeting ότι: "Είστε απαράδεκτοι δεν βοηθάτε την επιχείρηση, να κάθεστε με τους πελάτες, να βγαίνετε μαζί τους και για ένα φαγητό. Δεν είναι κακό να αλλάξουμε και τα τηλέφωνα μας για να φέρουμε κόσμο στο μαγαζί". Από την οποία δουλειά εγώ έφυγα», ανέφερε αρχικά η Σάγια.

Παράλληλα υποστήριξε ότι της έχει τύχει και απόπειρα σεξουαλικής παρενόχλησης από μάνατζερ προκειμένου όπως της είπε «να την κάνει σταρ».

«Μου έχουν τύχει και μάνατζερ που έπρεπε να καταλάβω ότι ήθελε κάτι παραπάνω από μένα για να κάνει όλα αυτά τα πράγματα για μένα. (μου έλεγε) Δεν είσαι καθόλου έξυπνη, που θα είμαστε, λέει, σχέση και εγώ θα κάνω τα πάντα για σένα και ξέρω τόσο κόσμο και θα σε κάνω σταρ», κατέληξε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Δείτε όσα δήλωσε η Σάγια από το 2:05 και μετά:

https://www.youtube.com/watch?v=2t2oYrQEJZc

Διαβάστε Ακόμα:

Κατερίνα Στανίση: Κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από Έλληνα επιχειρηματία

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Στη Σουηδία ήρθαν Ναζί να με σκοτώσουν γιατί ήμουν ξένη

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA