Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ερώτηση κρίσεως: Γιατί επικοινωνήσατε, όπως ο ίδιος είπατε στη σελίδα σας στο Facebook με τη Σοφία Μπεκατώρου, όταν βγήκε στην επιφάνεια το τραγικό συμβάν της, ενώ για τις τόσες τραγικές επίσης ιστορίες και καταγγελίες που ακούγονται από γυναίκες και άνδρες στον καλλιτεχνικό χώρο δεν έχετε κάνει μια σχετική δήλωση; Με σεβασμό πάντα στο πρόσωπό σας και στο αξίωμά σας», έγραψε σε story στο instagram, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε mention τον λογαριασμό της Προεδρίας της Δημοκρατίας και ευχήθηκε να «φανεί αντάξια και σε αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρο». 

Από την πλευρά της η Ζέτα Δούκα αναδημοσίευσε το story του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, σχολιάζοντας επίσης «παρακαλούμε τον πρωθυπουργό να πάρει σαφή θέση για τον θεατρικό χώρο. Τι άλλο χρειάζεται πλέον να γίνει;».

Κάνοντας mention τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, η Ζέτα Δούκα ζήτησε εκ νέου να πάρουν θέση για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

«Οι αποκαλύψεις της σπουδαίας Σοφίας Μπεκατώρου, που έφεραν στο φως εγκλήματα που ταλανίζουν επί χρόνια τον αθλητικό χώρο, άνοιξαν τον Ασκό του Αιόλου, αποκαλύπτοντας αντίστοιχες πράξεις που βασανίζουν χρόνια το καλλιτεχνικό στερέωμα. Μετράμε πλέον δύο εβδομάδες και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές», ανέφερε η Ζέτα Δούκα στο μήνυμά της προσθέτοντας πως «με όλο το σεβασμό στα αξιώματα και τα πρόσωπά σας, παρακαλούμε θερμά απέναντι σε αυτά τα γεγονότα, υποδεικνύοντας ένας κράτος δικαίου όπου οι πολίτες έχουμε δικαίωμα στην αλήθεια, την ισότητα και την προστασία των θεμελιωδών μας δικαιωμάτων».

Διαβάστε Ακόμα 

Σοκάρει η Ζέτα Δούκα: «Ο Γιώργος Κιμούλης με έβρισε και με κλότσησε»

Επικοινωνία Μητσοτάκη με τη Σοφία Μπεκατώρου: «Είμαι δίπλα της»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA