Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μηνυτής υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα βιασμού το 2006 από γνωστό ηθοποιό, ο οποίος τότε ήταν σπουδαστής της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου.

Και οι δύο τότε ήταν 22 ετών, ενώ το αδίκημα, σύμφωνα με την πλευρά του μηνυτή, δεν έχει υποπέσει σε παραγραφή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο μηνυτής δεν είναι από τον καλλιτεχνικό χώρο ενώ υποστηρίζει ότι βιάστηκε από τον ηθοποιό σε διαμέρισμα στην ευρύτερη περιοχή του Μεταξουργείου.

Η πρώτη μήνυση 

Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021, έγινε γνωστή η είδηση πως κατατέθηκε η πρώτη μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση στο χώρο της υποκριτικής

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μηνυτής καταγγέλλει γνωστό σκηνοθέτη για σεξουαλική βία εις βάρος του, ενώ, παράλληλα, φέρεται ότι δεν είναι το ίδιο πρόσωπο, που πρόσφατα προέβη σε καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση.

Τα αδικήματα που καταγγέλλονται είναι βιασμός, αποπλάνηση και κατάχρηση σε ασελγεια, όταν το θύμα ήταν μόλις 15 ετών.

Σημειώνεται πως τα αδικήματα συντελέστηκαν, σύμφωνα με την καταγγελία, πριν από 15 χρόνια, επομένως ο εισαγγελέας καλείται σε πρώτη φάση να διερευνήσει, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής, αν έχουν παραγραφεί.

Φωτογραφία αρχείου 

Διαβάστε Ακόμα 

«Θα πρέπει να μείνεις στο σπίτι μου»: Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος σεναριογράφου

Η απάντηση του Δημήτρη Λιγνάδη σε όσους τον κατηγορούν

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA