Μενού
  • Α-
  • Α+

Αφορμή γι' αυτό στάθηκε η αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση, ύψους 200.000 ευρώ που κατέθεσε εναντίον της μητέρας του μικρού Στάθη ο ιδιοκτήτης των σκύλων ροτβάιλερ, από τα οποία ο 5χρονος βρήκε τραγικό θάνατο το Πάσχα του 2016.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δέσποινας Αμαραντίδου για την ΕΡΤ Κοζάνης, ο ενάγων, όπως αναφέρεται στο προοίμιο της αγωγής, κατηγορεί την μητέρα του παιδιού, ότι σε συνέντευξή της σε μέσο ενημέρωσης, προκάλεσε ηθική βλάβη στο πρόσωπό του και κάνει λόγο για συκοφαντική δυσφήμηση.

Θυμίζουμε ότι ο 72χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων, στην κατάθεσή του το 2016, είχε ισχυριστεί ότι τα τρία ροτβάιλερ ήταν κλεισμένα σε ειδικό χώρο στο ημιυπόγειο του σπιτιού του, ενώ τα υπόλοιπα πέντε σκυλιά της οικογένειας ήταν κλεισμένα σε αποθήκη της αγροικίας.

Δύο χρόνια αργότερα, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Κοζάνης είχε επιδικάσει αποζημίωση 160.000 ευρώ στη μητέρα του 5χρονου Στάθη.

Φωτογραφία αρχείου

Διαβάστε ακόμα:

Χίος: Κρατούμενος βρέθηκε νεκρός μέσα στο κελί του

Ρόδος: Καταγγελίες-σοκ από δύο αδελφές: Οικογενειακός φίλος μας βίαζε μπροστά στον γιο του!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA