Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέο περιστατικό απόπειρας δολοφονίας δεσποζόμενου σκύλου με τόξο σημειώθηκε τις βραδινές ώρες της Δευτέρας στον Βόλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Νικοτσάρα, στη συνοικία του Καραγάτς στον Βόλο. Πρόκειται για το δεύτερο παρεμφερές περιστατικό μέσα σε διάστημα δύο μηνών.

Σε αντίθεση με την περίπτωση του Νοεμβρίου, αυτή την φορά ο τοξοβόλος δεν κατάφερε να τραυματίσει το κατοικίδιο που είχε στοχεύσει.

Ωστόσο, στην προηγούμενη περίπτωση του Νοεμβρίου, ο 32χρονος δράστης συνελήφθη καθώς είχε εντοπιστεί από κάμερες ασφαλείας.  

Τότε ο δράστης είχε χτυπήσει το σκυλί με αποτέλεσμα το βέλος να καρφωθεί στην κοιλιά του ζώου σε βάθος 20 εκατοστών.  

Ο 32χρονος είχε προσπαθήσει ξανά να σκοτώσει το σκυλί, γι' αυτό και οι ιδιοκτήτες είχαν τοποθετηθεί κάμερες ασφαλείας, οι οποίες τον κατέγραψαν να σημαδεύει το σκυλί με το τόξο και στη συνέχεια να απομακρύνεται τρέχοντας.

Για να μην αναγνωριστεί, ο δράστης φορούσε ολόσωμη φόρμα κορονοϊού, στην οποία είχε πρόσβαση καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, άτομο του στενού του περιβάλλοντος, εργάζεται σε νοσοκομείο.

Μετά από έρευνα βρέθηκε στο σπίτι του 32χρονου η βαλλίστρα που τραυμάτισε το ζώο.

Ο δράστης ήταν ο πρώτος που κατηγορήθηκε για κακούργημα μετά την αναθεώρηση του νόμου περί κακοποίησης ζώων τον Νοέμβριο. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA