Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Παύλος Χαϊκάλης για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης: Θα απαντήσω σκληρά σε όσους χρησιμοποιούν ψεύδη

Παρέμβαση δια του συνηγόρου του Μανώλη Τρούλη για τις καταγγελίες εναντίον του έκανε ο Παύλος Χαϊκάλης λέγοντας ότι έχει αιτηθεί να πάρει αντίγραφο από το Σωματείο των Ηθοποιών και ότι θα απαντήσει «σε όσους χρησιμοποιούν ψεύδη για να τον πλήξουν».

Ο ηθοποιός σημείωσε: «Σε συνέχεια των αναφορών στο πρόσωπό μου που το τελευταίο διάστημα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι το περιεχόμενό τους παρουσιάζεται εντελώς διαστρεβλωμένο και απέχει από την πραγματικότητα. Σε κάθε περίπτωση τέτοιου τύπου μαρτυρίες, οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, υπονομεύουν τη δυναμική που δημιουργείται στο χώρο του θεάτρου και την κοινωνία για κάθαρση μέσω αποκάλυψης πράξεων βίας και κακοποίησης που, ούτως ή άλλως, με βρίσκουν απέναντι»

«Τέλος, σέβομαι όποιον ή όποια επιθυμεί να προβεί σε καταγγελίες παραβλέποντας τις διαδικασίες που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, όμως θα απαντήσω σκληρά σε όσους χρησιμοποιούν ψεύδη για να πλήξουν την προσωπικότητά μου και την πολυετή πορεία μου στο δημόσιο βίο. Έχω ήδη αιτηθεί αντίγραφο των αναφορών από το ΣΕΗ προκειμένου να πληροφορηθώ το ακριβές περιεχόμενο και να απαντήσω με στοιχεία στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο» προσέθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι εναντίον του Παύλου Χαϊκάλη έχουν γίνει δύο καταγγελίες στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Διαβάστε Ακόμα:

Παύλος Χαϊκάλης: Νέα καταγγελία από ηθοποιό - Δημοσιοποίησε μηνύματα

Συγγνώμη του Παύλου Χαϊκάλη στην Ηλιάνα Αραβή: Ήμουν ερωτευμένος μαζί της

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS
#Ηθοποιός

Best of Internet