ΚΟΙΝΩΝΙΑ
13/02/2021 10:53

Σμαράγδα Καρύδη σε Ζέτα Δούκα: Δεν έβαλα ποτέ στην ίδια ζυγαριά θύτες και θύματα ούτε κρατάω ίσες αποστάσεις

«Δεν έβαλα ποτέ στην ίδια ζυγαριά θύτες και θύματα ούτε κρατάω ίσες αποστάσεις» απαντά εκ νέου η Σμαράγδα Καρύδη στη Ζέτα Δούκα.

Σμαράγδα Καρύδη σε Ζέτα Δούκα: Δεν έβαλα ποτέ στην ίδια ζυγαριά θύτες και θύματα ούτε κρατάω ίσες αποστάσεις
Σμαράγδα Καρύδη σε Ζέτα Δούκα: Δεν έβαλα ποτέ στην ίδια ζυγαριά θύτες και θύματα ούτε κρατάω ίσες αποστάσεις
Ανάγνωση:

Οι δύο γυναίκες ήρθαν σε δημόσια «αντιπαράθεση» όταν η Σμαράγδα Καρύδη σε ανάρτησή της είχε αναφέρει πως «στηρίζω όσους έχουν υποστεί κακοποίηση αλλά δεν μπορώ να χαρώ τον αφανισμό των άλλων». Απαντώντας, η Ζέτα Δούκα σχολίασε ότι «βρίσκει εντελώς λάθος να βάζεις στην ίδια ζυγαριά τα θύματα με τους θύτες» και υπογράμμισε ότι τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να ασχοληθούμε με τα θύματα, λέγοντας χαρακτηριστικά «Τα βρεγμένα ρούχα τα στεγνώνουμε αφού τελειώσει βροχή, όχι πριν. Και τώρα βρέχει καταρρακτωδώς».

Με ανάρτησή της στο Instagram χθες βράδυ, η Σμαράγδα Καρύδη επιχείρησε να δώσει διευκρινίσεις στη Ζέτα Δούκα τονίζοντας ότι «δεν έβαλα ποτέ στην ίδια ζυγαριά θύτες και θύματα. Ούτε κρατάω ίσες αποστάσεις. Δε ξέρω από που προκύπτει αυτό. Είμαι 100% μαζί σας. Θαυμάζω και σέβομαι απεριόριστα κι εσένα κι όλους όσοι βγήκαν μπροστά και το είπα αρκετές φόρες, όποτε μου ζητήθηκε χωρίς αλλά και αστερίσκους».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη:

Αγαπητή Ζέτα, νομίζω ότι στο κείμενο που έγραψα έγιναν κάποιες παρανοήσεις και οφείλω κυρίως σε σένα που μου απευθύνεσαι μια απάντηση. Δε μου αρέσει που γίνεται δημοσίως αλλά εδώ που φτάσαμε έτσι πρέπει να γίνει. Ούτως ή άλλως για τη διαφάνεια παλεύουμε τώρα. Έχεις δίκιο για τη βροχή και τα βρεγμένα ρούχα. Σίγουρα τώρα δεν είναι η ώρα για να νιώθει κάποιος λύπη. Πόσο μάλλον να την εκφράζει δημόσια γιατί μπορεί αυτό να θολώνει το τοπίο που οφείλει να είναι ξεκάθαρο για να λάμψει επιτέλους η αλήθεια.

Η απάντηση της Σμαράγδας Καρύδη

Όμως δεν ήταν αυτό το κυρίως θέμα της τοποθέτησης μου. (Και αυτό μπορεί κάποιος να το διαπιστώσει διαβάζοντας το πλήρες κείμενο μου και όχι τίτλους , αποσπάσματα ή τυχόν ερμηνείες του ). Δεν έβαλα ποτέ στην ίδια ζυγαριά θύτες και θύματα. Ούτε κρατάω ίσες αποστάσεις. Δε ξέρω από που προκύπτει αυτό. Είμαι 100% μαζί σας. Θαυμάζω και σέβομαι απεριόριστα κι εσένα κι όλους όσοι βγήκαν μπροστά και το είπα αρκετές φόρες, όποτε μου ζητήθηκε χωρίς αλλά και αστερίσκους. Και πρέπει να βγουν κι άλλοι να μιλήσουν. Έτσι γενναία όπως το κάνατε εσείς. Η υποστήριξη μου είναι γι αυτούς που αδικούνται και γι αυτό μίλησα για τους νόμους που θα μας προστατεύουν.

Χωρίς δίκαιο και νόμους επικρατεί το χάος. Αυτό είπα. Γι αυτό πρέπει να παρέμβει η Πολιτεία και ο νόμος τώρα γιατί αλλιώς θα φαγωθούμε μεταξύ μας για την κάθε λέξη που θα λέμε. Θέλω αυτοί που έκαναν κακουργήματα να τιμωρηθούν με τρόπο παραδειγματικό. Θέλω το τοπίο στο θέατρο να καθαρίσει από κάθε είδους κακοποίηση γιατί είναι ο χώρος που όλοι αγαπάμε και αξίζουμε να είναι καθαρός.

Και όχι μόνο στο θέατρο. Και ειδικά αν η κακοποίηση έχει σχέση με ανήλικους ή παιδιά. Δε ξέρω πόσο καλά με γνωρίζεις αλλά κανένας απ’ τους εμπλεκόμενους δεν είναι φίλος μου, ούτε έχω με κανέναν επαγγελματικές σχέσεις όπως λες. Κι αν μάθαινα ότι κάποιος φίλος μου είχε κάνει όλα αυτά τα απαράδεκτα κι εγκληματικά που ακούμε, θα με πλήγωνε και θα ήμουν η πρώτη που θα καταδίκαζε την συμπεριφορά του. Γι αυτό μη μου χρεώνεις σκοπιμότητα γιατί δεν έχω. Είμαι απόλυτα υποστηρικτική σε αυτό που ξεκινάει τώρα. Είμαι μαζί σας εφ’ όλης της ύλης και τώρα που βρέχει κι όταν θα βγει ο ήλιος.

Διαβάστε ακόμα

Νέα σοκαριστική καταγγελία για τον Φιλιππίδη: Την κλείδωσε στο αυτοκίνητο και αυνανιζόταν

Παύλος Χαϊκάλης: Δεύτερη καταγγελία στο ΣΕΗ εναντίον του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ