Μενού
  • Α-
  • Α+

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, εκτίμησε ότι για να «πέσει» το ιικό φορτίο θα χρειαστούν τουλάχιστον 2 εβδομάδες παράταση.

Όπως εξήγησε ο καθηγητής που μελετά καθημερινά το ιικό φορτίο τα λύματα της Αττικής, η μείωση που καταγράφηκε αυτή την εβδομάδα ήταν μικρή. «Η εβδομάδα έκλεισε με 9% μείωση, μη σημαντική στατιστική. Υπάρχει αυξημένο ιικό φορτίο, είναι επιβαρυμένη η Αττική, υπάρχει μεγάλη διασπορά» τόνισε.

Αυξήθηκαν οι χρήστες κοκαΐνης!

Επιπλέον, στις χημικές αναλύσεις που πραγματοποιεί ο κ. Θωμαΐδης με την ομάδα του, διαφαίνεται εν γένει η χρήση χημικών και ουσιών. «Συνεχίζουμε χημικές αναλύσεις. Θα ολοκληρωθούν τις επόμενες εβδομάδες. Θα δούμε πώς αλλάζει, αν αλλάζει κάτι, σε σχέση με τη κατανάλωση και τη χρήση ψυχοφαρμάκων, φαρμακευτικών ουσιών ή ναρκωτικών. Έως τον Δεκέμβριο υψηλή η χρήση αυτόν των ουσιών» επισήμανε, προσθέτοντας ότι οι χρήστες κοκαΐνης αυξήθηκαν σημαντικά το τελευταίο έτος.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί δεν πρέπει να «φρικάρετε» εάν χάσετε μυρωδιά και γεύση εν μέσω Covid-19

H Μήδεια έντυσε στα... λευκά την Ελλάδα - Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA