Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Συγκλονίζει ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη: Παλεύουμε έξι χρόνια, δεν γίνεται να ακούμε για φίλους

Σε μία σπάνια εξομολόγηση, ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, Ανδρέας, αποκάλυψε τι δεν δέχεται να ακούει για τον γιό του και ποια είναι η μοναδική δικαίωση για την οικογένεια του.

«Έξι χρόνια παλεύουμε με μία απουσία. Και κάθε φορά όλο αυτό που ζούμε είναι και πιο έντονο. Μας βασανίζουν πάρα πολύ αυτά τα πράγματα», ανέφερε ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, σύμφωνα με το zarpanews.gr.

«Τώρα μας έστειλαν και τα χαρτιά για το δικαστήριο. Απ’ ότι φαίνεται δεν θα γίνει λόγω κορονοϊού, μάλλον θα είναι ακόμα κλειστά τότε τα δικαστήρια. Αν γίνει πάντως εννοείται ότι θα πάμε. Πάντα πηγαίνουμε. Αυτό το δρομολόγιο το ξέρω λες και πάω από τους Αρμένους στο Ρέθυμνο», ανέφερε.

«Εμείς παλεύουμε έξι χρόνια με τις λέξεις. Δηλαδή ξαφνικά σοβαρές λέξεις πήγαν να τις κάνουν ίσια. Δεν γίνεται να ακούς πέντε – έξι χρόνια μετά, πράγματα για τον Βαγγέλη μας και αυτοί να σου λένε "φίλοι” και να σου λένε "αστεία” , δεν τα δέχομαι αυτά τα πράγματα πλέον και αν πηγαίνουμε στο δικαστήριο γι’ αυτό πηγαίνουμε. Για μένα δεν υπάρχει άλλη δικαίωση», τόνισε.

«Ο Βαγγέλης μας δυστυχώς ούτε μας μίλησε, ούτε μίλησε σε κανέναν. Αλλά τελικά αυτή η σιωπή έκανε μεγάλο θόρυβο. Κατάλαβαν πολλοί άνθρωποι τι ήθελε να πει. Παρόλο που κάποια στιγμή πήγαν να ρίξουν ευθύνες σε μας. Αυτά μας πνίγουν και μας πνίξανε. Το άδικο είναι που σε πνίγει», είπε ο κ. Γιακουμάκης.

Διαβάστε Ακόμα

Υπόθεση Γιακουμάκη: Καταδικάστηκαν οκτώ Κρητικοί για τα βασανιστήρια

Αθωώθηκε ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Best of Internet