ΚΟΙΝΩΝΙΑ
16/02/2021 10:50

Μία και μοναδική η αφίσα «επικήρυξης» του Λιγνάδη - Ποιοι ανέλαβαν την ευθύνη

Μία και μοναδική αφίσα με το πρόσωπο του Δημήτρη Λιγνάδη αφισοκολλήθηκε σε ολόκληρη την Ελλάδα και αυτή ήταν τελικά στα Χανιά.

Μία και μοναδική η αφίσα «επικήρυξης» του Λιγνάδη - Ποιοι ανέλαβαν την ευθύνη
Μία και μοναδική η αφίσα «επικήρυξης» του Λιγνάδη - Ποιοι ανέλαβαν την ευθύνη
Ανάγνωση:

Το γύρο του διαδικτύου και των ΜΜΕ έκανε την περασμένη εβδομάδα φωτογραφία αφίσας, που είχε τοιχοκολληθεί σε άγνωστο μέχρι σήμερα σημείο.

Η αφίσα απεικόνιζε τον πρώην πλέον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ το απειλητικό μήνυμα ανέφερε: «Σίχαμα, θα πληρώσεις για όλα».

Με ανάρτηση σε σελίδα ομάδας στο Facebook, άτομα που υπογράφουν ειρωνικά ως «αφισοκολλητές από την Άγρια Δυτική Κρήτη», ανέλαβαν την ευθύνη, ξεκαθαρίζοντας το περιέχομενο της δράσης τους.

Μεταφέρουμε ένα μόνο απόσπασμα:

«Την Πέμπτη 11/2, πρωτοβουλιακά κολλήσαμε μία (1!!!) χειροποίητη αφίσα με το πρόσωπο του “γνωστού σκηνοθέτη” στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στα Χανιά (!!!).

Μέσα σε δύο ώρες από την ανάρτηση, δημοσιογραφικά παπαγαλάκια-δαιμόνιοι Κλουζώ ανακάλυψαν μαζική αφισοκόλληση στο κέντρο της Αθήνας, με ευθείες απειλές και τον κίνδυνο να μετατραπούμε σε Άγρια Δύση. Την επόμενη μέρα, κι ενώ τα άρθρα έχουν αναπαραχθεί αμέτρητες φορές, η αφήγησή τους προχωράει κι ένα βήμα παρακάτω, συνδέοντας αυθαίρετα την αφίσα αυτή με την αναρχική συλλογικότητα “Ρουβίκωνας”.

Η ενέργειά μας αυτή αναμφισβήτητα ήταν απόλυτα πετυχημένη, καθώς με μία και μοναδική αφίσα αναδείχθηκε ο ρόλος των καλοπληρωμένων ΜΜΕ και της πολιτικής ηγεσίας στην προσπάθεια ξεπλύματος του εν λόγω καθάρματος».

Διαβάστε ακόμα

Πέτρος Φιλιππίδης: Έδωσαν στους δικηγόρους του τον φάκελο με τις καταγγελίες- Τέλος και οι τηλεοπτικές επαναλήψεις

Καταγγελίες Φιλίτσας Καλογεράκου για σεξουαλική παρενόχληση: «Θα μου κάτσεις, αν θέλεις να ανεβάσουμε το έργο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΡΗΤΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ