Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αρχή έγινε από τη δημοσιογράφο Πέπη Ραγκούση, η οποία - χωρίς να κατονομάσει - έκανε λόγο για «συριζογενοβέφες» σε εντεταλμένη υπηρεσία, αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχουν κάποιοι που «χτυπώντας» τον Δημήτρη Λιγνάδη επιχειρούν να εξυπηρετήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ασκεί κριτική για τη στήριξη της κυβέρνησης Μητσοτάκη στον πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

«Τέλειωσαν τα σαβουάρ βιβρ»

Περνώντας στην αντεπίθεση, η Έλενα Ακρίτα επέλεξε να κάνει τα πράγματα πολύ συγκεκριμένα, απαντώντας προσωπικά στην Πέπη Ραγκούση, αποκαλώντας την μεταξύ άλλων «κοτούλα», επειδή δίστασε να αναφέρει το όνομά της.

«Ας πει κάποιος στην κοτούλα κοκοκο Πέπη Ραγκούση ότι όσο εκείνη με υβριζει χωρίς να αναφέρει το όνομα μου, εγώ θα απαντώ με το ονοματεπώνυμο της. Τελείωσαν τα σαβουάρ βιβρ λόγω εφημερίδας. Και μην διανοηθεί να ισχυριστεί ότι δεν το έγραψε για μένα, έχω όλα τα σχόλια των φιλενάδων της που το αποδεικνύουν.

Α και την εντεταλμένη (μου) υπηρεσία να μάς φανερώσει, μην ψαχνόμαστε.

Edit. Το συγκεκριμένο ποστ είναι για τον φίλο της τον Λιγναδη. Επειδή τολμήσαμε να μιλήσουμε για σκάνδαλο ολκής».

Τα σχόλια περί... συναινετικού σεξ μεταξύ ενηλίκων

Αυτή δεν ήταν, όμως, και η τελευταία αναφορά της στο θέμα. Η κυρία Ακρίτα σχολίασε, στη συνέχεια, σχόλιο της Πέπης Ραγκούση περί «συναινετικού σεξ», αναφορικά με την εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία του Νίκου Σ. για βιασμό του με μεταλλικό αντικείμενο.

«Τον Νίκο Σ. που κατήγγειλε τον Λιγναδη τον ξέρω κι εγώ. Με όνομα κι επώνυμο. Δεν τον κατέβασε η Ναταλί από την κούτρα της. Είναι το άτομο για το οποίο η Ραγκούση έγραψε πως ο βιασμός (του) με μεταλλικό αντικείμενο είναι συναινετικό σεξ μεταξύ ενηλίκων».

... και η απειλή

Στην τελευταία ανάρτησή της, η Έλενα Ακρίτα έφτασε στο σημείο να αφήσει αιχμές για μεγάλο σκάνδαλο, διαλέγοντας αυτή τη φορά να μην κάνει αναφορά σε ονόματα...

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Άντε μη θυμηθώ το δικό σου μεγα σκάνδαλο πριν χρόνια που πέσανε τότε όλοι να στο κουκουλώσουν. Δική μου σειρά για αμενσιωτο κουκλίτσα μου».

Διαβάστε ακόμα

Σταμάτης Γονίδης: Η αιχμηρή ανάρτηση μετά τις δηλώσεις περί βιασμού και το «καρφί» στην Αντελίνα Βαρθακούρη

Θάνος Τοκάκης: Θεωρούνταν φυσιολογικό να σου πετάνε τασάκια οι σκηνοθέτες

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA