Μενού
  • Α-
  • Α+

Επεισοδιακή υπήρξε η τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου, καθώς ο Νίκος Καραπάνος μετά τη «νίκη» του συνδυασμού του σε συνεδρίαση για το τεχνικό πρόγραμμα, ξεκίνησε τα τηλέφωνα για να μεταφέρει ενθουσιασμένος τα νέα, ξεχνώντας πως βρίσκεται σε live σύνδεση.

Έκληκτοι όσοι μετείχαν στη συνεδρίαση, άκουσαν τον πρώην δήμαρχο να ουρλιάζει «τους… γ@@@με».

H ανάρμοστη συμπεριφορά του κύριου Καραπάνου προκάλεσε την έκρηξη του δημάρχου, Κώστα Λύρου, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «είναι ντροπή για έναν δήμαρχο που διοίκησε επί πέντε χρόνια τον Δήμο να εκφράζεται με αυτό τον τρόπο».

Κλείνοντας την συνεδρίαση, ο πρόεδρος, κύριος Τσώλος, σημείωσε από την πλευρά του πως «είναι λυπηρό να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δεν είστε άμοιροι ευθυνών και δεν είναι κανείς άμοιρος ευθυνών όταν είμαστε με κάποιους ανθρώπους με ανάρμοστη συμπεριφορά»

Τις απρεπείς εκφράσεις και τη συνολική πολιτική στάση του κύριου Καραπάνου έχουν καταδικάσει, ήδη, οι συνδυασμοί του δημάρχου Μεσολογγίου, αλλά και του Παντελή Σκαρμούτσου.

Πηγή: aixmi-news.gr

Διαβάστε ακόμα

«Μήδεια»: Παραμένουν «στο σκοτάδι» χιλιάδες νοικοκυριά στην Αττική - Στη «μάχη» και ο στρατός

Κέρκυρα: Γιατρός υποστηρίζει ότι παρέλυσε μετά το εμβόλιο - Τον καταγγέλλουν για «στημένη υπόθεση»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA