Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα ιδιαίτερα τρυφερό σημείωμα βρήκε σήμερα το πρωί στο αυτοκίνητό του ο ηθοποιός, Δημήτρης Μοθωναίος, και το μοιράστηκε με τους φίλους του στο Instagram. 

«Καθημερινά ξυπνάω και κάνω μία άσκηση, μια σειρά ασκήσεων με αναπνοές και επαναλαμβάνω στον εαυτό μου ότι αξίζω και έχω δικαίωμα στην ευτυχία και στην ομορφιά. Και ακόμα όσο και να το επαναλάβω δεν το πιστεύω. Έχω την τάση να είμαι τελειομανής, να μη στενοχωρώ κανέναν. Νομίζω ότι έκανα εγώ λάθος. Κουβαλάω πάνω μου την ενοχή όλων των ανθρώπων και δεν μου αντιστοιχεί», ήταν το φινάλε της συνέντευξή του στην Φαίη Σκορδά και το πρωινό που έκανε όσους την είδαν να συγκινηθούν. 

Σήμερα, κάποιος από όσους είδαν την εξομολόγησή του, αποφάσισε να του στείλει δείγμα ότι βρίσκεται στο πλευρό του, αφήνοντας ένα σημείωμα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του που έγραφε, «Σήμερα σε αγάπησα περισσότερο. Είμαστε μαζί σου».

Διαβάστε ακόμα 

Ταμίλα Κουλίεβα: Η συγκινητική της ανάρτηση για τα περιστατικά παρενόχλησης: «Συγγνώμη που δεν μπορέσαμε να το σταματήσουμε...»

Αιχμές Χαλκιά για Κιμούλη: Για να είναι κάποιος θεατράνθρωπος, πρέπει να είναι του θεάτρου και άνθρωπος μαζί

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA