Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Συμβουλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών έλυσε τη διαφωνία που προέκυψε μετά την απολογία της την περασμένη Παρασκευή μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέως.

Οι δικαστές με το βούλευμά τους κρίνουν ότι η κατηγορούμενη πρέπει να αφεθεί ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης να πλησιάζει τον ανήλικο σε απόσταση μικρότερη του 1 χλμ., της απαγόρευση οποιασδήποτε επικοινωνίας μαζί του (διαδικτυακής, τηλεφωνικής και δια ζώσης) ενώ υποχρεώνεται σε παρακολούθησή της από ψυχολόγο, όπως είχε προτείνει η εισαγγελέας.

Υπενθυμίζεται ότι η ανακρίτρια είχε την άποψη πως η καθηγήτρια πρέπει να προφυλακιστεί γιατί σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος να συνεχίσει την αποπλάνηση του 13χρονου.

Από την Παρασκευή η 35χρονη που στην απολογία της, είχε δηλώσει μετανιωμένη ζητώντας συγγνώμη από την οικογένεια και τον μαθητή για την αναστάτωση που τους προκάλεσε,βρισκόταν σε κάτ οίκον περιορισμό μέχρι το Δικαστικό Συμβούλιο να λύσει την διαφωνία.

Διαβαστε Ακόμα

Ο εισαγγελέας καλεί τον Σπύρο Μπιμπίλα να καταθέσει ως μάρτυρας για τη «χιονοστιβάδα» των καταγγελιών

Υπόμνημα «φωτιά» από γονείς για την Ομοσπονδία Πάλης: Καταγγέλλουν κύκλωμα μαστροπείας

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA