Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Οι όροι με τους οποίους αφέθηκε ελεύθερη η 35χρονη που κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικου μαθητή

Τους τρεις περιοριστικούς όρους που επιβλήθηκαν στην 35χρονη καθηγήτρια που κατηγορείται για την αποπλάνηση ανήλικου μαθητή της και αφέθηκε ελεύθερη από τον κατ' οίκον περιορισμό της, επισήμανε ο δικηγόρος της.

Παράλληλα όπως επισημαίνεται κύριο μέλημα της 35χρονης καθηγήτριας είναι η προστασία τόσο του μαθητή, όσο και των δύο οικογενειών.

Στη δήλωσή του ο δικηγόρος της σημειώνει: «Συνεδρίασε σήμερα το Δικαστικό Συμβούλιο κατόπιν της διαφωνίας μεταξύ της κας Εισαγγελέως και της 16ης Τακτικής κας Ανακρίτριας. Σε μια περίοδο αποκαλύψεων και κοσμογονίας για τις έμφυλες σχέσεις που οφείλουμε άπαντες να καλωσορίσουμε και να συμβάλλουμε, το Συμβούλιο κλήθηκε να κρίνει επί μίας διαφορετικής αλλά εξαιρετικά ευαίσθητης περίπτωσης. Με οδοδείκτη την πρόβλεψη του νομοθέτη, υιοθέτησε την πρόταση της κ. Εισαγγελέως που προέβη σε μία λειτουργικά άρτια και νομικά κρυστάλλινη πρόταση. Η εντολέας μου αφέθηκε ελεύθερη από τον κατ’ οίκον περιορισμό με τους εξής περιοριστικούς όρους

α) την απαγόρευση προσέγγισης του ανηλίκου παθόντα  σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου

β) την απαγόρευση επικοινωνίας με τον ανήλικο με οποιοδήποτε τρόπο

γ) Την παρακολούθηση από ειδικό ψυχικής υγείας άπαξ, εβδομαδιαίως. Αναφορές δημοσιευμάτων σε άλλους περιοριστικούς όρους πλην των ανωτέρω δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Κύριο μέλημα της κατηγορούμενης παραμένει η προστασία του ψυχικού κόσμου του ανηλίκου, των οικείων του και φυσικά της οικογένειας της. Στην κατεύθυνση αυτή, πριν καν την ως άνω πρόταση, η εντολέας μου φρόντισε με δική της πρωτοβουλία να προβεί στις παραπάνω ενέργειες. Παραμένει ιερό καθήκον όλων να σεβαστούμε την εξαιρετικά δυσχερή συνθήκη που καλούνται να διαχειριστούν τα εμπλεκόμενα μέρη και να απέχουμε από κάθε ενέργεια διατάραξης της οικογενειακής γαλήνης που τόσο έχουν ανάγκη».

Διαβάστε ακόμα

Ελεύθερη με όρους αφέθηκε η 35χρονη που κατηγορείται ότι αποπλάνησε 13χρονο μαθητή

Αποπλάνηση 13χρονου: Μετανιωμένη δηλώνει, μέσω του δικηγόρου της, η φιλόλογος
 

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS
#Αποπλάνηση