Μενού
  • Α-
  • Α+

Το δικαστήριο έκρινε κατά πλειοψηφία ένοχο τον 59χρονο ιερέα για βιασμό τετελεσμένο κατ’ εξακολούθηση, ένοχο για γενετήσια πράξη με παθούσα που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 χρόνια κατ’ εξακολούθηση και ένοχο για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και σωματική βλάβη ανηλίκου, σύμφωνα με το tharrosnews.gr.

Ο έτερος κατηγορούμενος, ο 67χρονος παππούς της ανήλικης, κρίθηκε αθώος κατά πλειοψηφία για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσια πράξη με παθούσα που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 χρόνια, κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη και αιμομιξία κατ’ εξακολούθηση.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον παππού για ενδοοικογενειακή βία κατ΄ εξακολούθηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση και καταδικάσθηκε σε 18 μήνες φυλάκισης με τριετή αναστολή.

Μετά την έκδοση της απόφασης, ο συνήγορος υπεράσπισης του 67χρονου παππού της ανήλικης, Χρήστος Κουτσουρούπας, δήλωσε: «Με την απόφαση αυτή αποδόθηκε δικαιοσύνη. Το δικαστήριο εξάντλησε όλα τα περιθώρια, εξετάζοντας κάθε πτυχή της υπόθεσης και ρίχνοντας άπλετο φως. Στην αρχική καταγγελία στο “Χαμόγελο του Παιδιού” η ανήλικη είχε αναφερθεί μόνο στον ιερέα και δεν είχε πει τίποτα για τον παππού. Ακολούθως, όμως, υπήρξε υποβολή της ανήλικης από τη μητέρα της και τον ιερέα, με στόχο να στραφούν οι  κατηγορίες στον παππού και να αποσιωπηθούν από τον ιερέα. Οι κατηγορίες, όμως, αυτές για δήθεν σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης από τον παππού δεν αποδείχθηκαν από κανένα στοιχείο και δεν τεκμηριώθηκαν από καμία ιατροδικαστική εξέταση. Αποτέλεσμα ήταν όλες αυτές οι κατηγορίες να καταρρεύσουν, να λάμψει η αλήθεια και ο 67χρονος να αθωωθεί για τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης του παιδιού».

Διαβάστε Ακόμα 

Ιερέας στη Μάνη βίαζε την 12χρονη κόρη της ερωμένης του - Μητρόπολη: Έχει τεθεί σε αργία

Ιερώνυμος για τον βιασμό 12χρονης από ιερέα στη Μάνη: Τερατώδες και φρικαλέο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA