Μενού
  • Α-
  • Α+

Έπειτα από πλήρη εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο, που διεξήχθη στον Σπύρο Σκιαδόπουλο, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, το επίσημο πόρισμα κάνει λόγο για «γρήγορα αποδράμουσα μυϊκή αδυναμία».

Το πόρισμα έχει σταλεί ήδη στο υπουργείο Υγείας, ενώ τα δεδομένα αυτά αποκλείουν οποιαδήποτε συσχέτιση των συμπτωμάτων του γιατρού με το εμβόλιο που του είχε χορηγηθεί. 

Σημειώνεται πως o κύριος Σκιαδόπουλος νοσηλεύοταν με «αδυναμία στα κάτω άκρα», ενώ ανέφερε πως είχε λάβει την Δευτέρα την δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού και το ίδιο βράδυ εμφάνισε παράλυση στα κάτω άκρα και πόνους στη μέση.

Αίσθηση, ωστόσο, ειχε προκαλέσει, την Τετάρτη, η καταγγελία του καθηγητή Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρου Βασιλακόπουλου, ότι ο συνάδελφός του δεν είχε καμία παράλυση, αλλά αντίθετα «έστησε την υπόθεση», καθώς είχε απομακρυνθεί από τη θέση του γιατί εμβολίαζε γνωστούς του εκτος σειράς

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA