Μενού
  • Α-
  • Α+

Γιώργος Κωνσταντίνου και Μάρω Κοντού, το ζευγάρι που πρωταγωνίστησε στην κλασική ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» του Γιώργου Τζαβέλλα το 1965, επέστρεψαν στις (τηλεοπτικές) οθόνες με ένα σποτ, που προωθεί τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

Το σποτ του υπουργείου Υγείας ξεκινά με τους δύο ηθοποιούς να ετοιμάζονται στο σπίτι τους προκειμένου να δώσουν ραντεβού στο εμβολιαστικό κέντρο, για να κάνουν το εμβόλιο.

O Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησε στα Παραπολιτικά για τη συμμετοχή του στο σποτ: «Κατ’ αρχήν, πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι έχω κάνει και τα δύο εμβόλια και αισθάνομαι μια χαρά. Πέραν αυτού, για μένα ήταν ένας δρόμος ελπίδας, γιατί, μετά την απόγνωση που δημιουργήθηκε σε πολλούς με την πανδημία, ο εμβολιασμός είναι μια ελπίδα και η μόνη διέξοδος που παρουσιάζεται μέχρι τώρα. Πιστεύω, δηλαδή, άνθρωποι όπως εγώ, που έχω κάνει όλα τα εμβόλια στη ζωή μου, και πνευμονιόκοκκου και γρίπης, πως ο εμβολιασμός βοήθησε το ανθρώπινο γένος», τόνισε ο βετεράνος ηθοποιός.

«Βλέπω από ορισμένους ότι υπάρχει μια διστακτικότητα και δεν μπορώ να μπω στο σκεπτικό τους. Ο καθένας έχει την άποψή του. Η δική μου άποψη είναι ότι πρέπει να γίνει αυτό το εμβόλιο, για να μπορέσει η κοινωνία να επανέλθει στην κανονικότητα της, γιατί αλλιώς θα χάσουμε και τον δρόμο», επισήμανε.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με τη Μάρω Κοντού, είπε: «Με τη Μάρω έχουμε συχνά επαφή, μιλάμε και έχουμε σχέση φιλική. Εχουμε γίνει οικογένεια (γέλια)».

Διαβάστε ακόμα:

Μπιμπίλας: Το ΣΕΗ είχε αποβάλει διά βίου τον Γιώργο Κιμούλη το 1998

Ζαμπέτογλου: Σκηνοθέτης μου τράβηξε το μποξεράκι την ώρα των γυρισμάτων - Μου ζήτησε να είμαστε μαζί

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA