Μενού
  • Α-
  • Α+

Υπενθυμίζεται πως το Μέγαρο Μαξίμου, απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα που έκανε λόγο για «αυτογελοιοποίηση» της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, ανέφερε: «είναι πραγματικά χυδαίο να προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να εκμεταλλευθεί όσα σοκαριστικά έρχονται στο φως, δίνοντας τους κομματικό χρώμα. Ζήτησε κανείς ευθύνες από τον κ. Τσίπρα για τον κ. Χαϊκάλη που με την υπογραφή του τον διόρισε υπουργό; Του ζήτησε ευθύνες για τον κ. Κιμούλη που η κυβέρνησή του διόρισε σε θέσεις ευθύνης;».

Με αφορμή τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, ο Παύλος Χαϊκάλης αναφέρει προς τον κ. Μητσοτάκη πως «δεν είμαστε όλοι ίδιοι» και «σε κάθε περίπτωση καταδικάζω απερίφραστα τους όρους της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ Κυβέρνησης και Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».

«Σας καλώ όπως ανακαλέσετε τον φτηνό υπαινιγμό στο πρόσωπό μου άλλως, διερωτώμαι, αν ο χαρακτηρισμός που θα ταίριαζε στην περίπτωσή σας είναι εκείνος του “κοινού συκοφάντη”;», καταλήγει ο κ. Χαϊκάλης.

Ολόκληρη η δήλωση του Παύλου Χαϊκάλη:

Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στην πολιτική αντιπαράθεσή του με τον κ. Τσίπρα δεν δίστασε να με κατονομάσει αφήνοντας ευθέως προσωπικές αιχμές για την ηθική μου ακεραιότητα. Επειδή κ. Μητσοτάκη δεν είμαστε όλοι ίδιοι και σε κάθε περίπτωση καταδικάζω απερίφραστα τους όρους της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ Κυβέρνησης και Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Επειδή δεν έχω μέχρι σήμερα πληροφορηθεί από κανένα αρμόδιο όργανο τί ακριβώς μου προσάπτεται. Επειδή έχετε χρέος εκ της θέσεώς σας να προασπίσετε το κράτος δικαίου κι όχι να υιοθετείτε και να αναπαράγετε δήθεν καταγγελίες χωρίς να γνωρίζετε καν το περιεχόμενό τους. Σας καλώ όπως ανακαλέσετε τον φτηνό υπαινιγμό στο πρόσωπό μου άλλως, διερωτώμαι, αν ο χαρακτηρισμός που θα ταίριαζε στην περίπτωσή σας είναι εκείνος του «κοινού συκοφάντη»;

Διαβάστε Ακόμα 

Μαξίμου σε Τσίπρα: «Του ζήτησε κανείς ευθύνες για τον Χαϊκάλη και τον Κιμούλη;»

Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης - Κατηγορείται για βιασμό κατά συρροήν

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA