Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκεκριμένα, σχετικά με το περιστατικό της σύλληψης του 62χρονου εκπαιδευτικού που φέρεται να διέπραξε γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συγγενικό του πρόσωπο έχει κινηθεί από την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως η διαδικασία έκδοσης πράξης θέσης σε αργία από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα μετά την άσκηση σχετικής ποινικής δίωξης.

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο ο 62χρονος εν ενεργεία καθηγητής σε σχολείο του Περιστερίου συνελήφθη έπειτα από καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση, που κατατέθηκε από τους γονείς 15χρονου μαθητή.

Ψάχνουν και άλλα θύματα 

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζητούν και για τυχόν άλλα θύματα του 62χρονου, ενώ δεν αποκλείεται μετά την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα –και εφόσον προφυλακιστεί- να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφίες του.

Όπως έγραψε νωρίτερα το reader.gr, ο καθηγητής ειδικής αγωγής για σχεδόν 7 χρόνια ασελγούσε στον μαθητή του όταν ακόμη ήταν 8 ετών. Μάλιστα, φέρεται να τον κακοποιούσε σεξουαλικά, ακόμη και μπροστά σε τρίτα άτομα.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο 62χρονος εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι γονείς του παιδιού, με τους οποίους διατηρεί και μακρινή συγγένεια. Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα, του είχαν δώσει ακόμη και κλειδιά του σπιτιού τους, για να επισκέπτεται και να «βοηθά» τον ανήλικο.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων κατέσχεσαν κινητό και ηλεκτρονικό υπολογιστή, καθώς εκτιμούν ότι θα εντοπίσουν υλικό από τη συνομιλία του με τον ανήλικο, ενδεχομένως και με άλλα παιδιά. 

Φωτογραφία αρχείου 

Διαβάστε Ακόμα 

Πώς φτάσαμε στη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη - Υπήρχαν ενδείξεις πως θα προχωρούσε και σε άλλες παράνομες πράξεις

«Αν μιλήσεις θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα»: Τι κατέθεσε η γυναίκα που «έκαψε» τον Δημήτρη Λιγνάδη

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA