Μενού
  • Α-
  • Α+

Το βάρος πέφτει στον εντοπισμό των ατόμων που την τελευταία φορά που ασέλγησε σε βάρος του 15χρονου μαθητή ήταν παρόντες, ενώ ενδέχεται να είχαν και κάποια συμμετοχή.

Το περιστατικό αυτό ήταν, άλλωστε, που έκανε τον ανήλικο να σπάσει τη σιωπή του και πάρα τον φόβο που του είχε προκαλέσει ο καθηγητής ειδικής αγωγής να μιλήσει στους γονείς του.

Αυτό συνέβη στις 3 Φεβρουαρίου και όπως ανέφερε ο 15χρονος ο φιλόλογος ασέλγησε εις βάρος του μπροστά σε 4 άτομα ηλικίας κι αυτά περίπου 60 ετών.

Το γεγονός αυτό σήμανε συναγερμό στις αστυνομικές αρχές κι έτσι, ξεκίνησαν τις έρευνες για την αναζήτηση των τεσσάρων ατόμων.

Ο 62χρονος, πάντως, τηρεί ιδιαίτερα αρνητική στάση απέναντι στην ΕΛ.ΑΣ., λέγοντας πως «δεν θα σας πω τίποτα. Θα μιλήσω μόνο στον εισαγγελέα».

Τέλος, όπως ανέφερε και χθες το Reader.gr, οι αρχές ενδέχεται να δώσουν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του, για να διαπιστωθεί εάν εμπλέκεται και σε αλλά περιστατικά κακοποίησης ανηλίκων.

Διαβάστε ακόμα

Σοκ: Συνελήφθη καθηγητής ειδικής αγωγής για ασέλγεια σε ανήλικο μαθητή του

Υπουργείο Παιδείας: Σε αργία ο καθηγητής που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση μαθητή του

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA