Μενού
  • Α-
  • Α+

Το υλικό που παρέδωσε στην Εισαγγελία, ο κ. Τσαρούχας κρίνεται σημαντικό καθώς πιθανολογείται ότι θα δώσει στοιχεία για την διεύρυνση της έρευνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο ή τρεις από τις υποθέσεις που προσκομίστηκαν φαίνεται να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των Εισαγγελέων καθώς αφορούν το κακούργημα του βιασμού. Έτσι εκτιμάται πως θα είναι αυτές που θα τεθούν πρώτες στο μικροσκόπιο, ανεξαρτήτως αν έχει ή όχι παραγραφεί η πράξη. Οι επίμαχες καταγγελίες, σύμφωνα με πληροφορίες, στρέφονται κατά τουλάχιστον δύο προσώπων.

Ο ηθοποιός φέρεται να παρέδωσε στους εισαγγελείς διψήφιο αριθμό καταγγελιών για αδικήματα που σχετίζονται με την προσβολή γενετήσιας ελευθερίας. Από την πρώτη εκτίμηση του υλικού φαίνεται πως οι καταγγελλόμενες πράξεις φέρεται να αφορούν στην πλειονότητα τους πράξεις πλημμελημματικού βαθμού με σημαντικό αριθμό εξ αυτών να έχουν παραγραφεί.

Σε δήλωσή του στους δημοσιογράφους πριν την κατάθεση, ο κ. Τσαρούχας ανέφερε πως ««μας έχει καλέσει ο εισαγγελέας να καταθέσουμε όλους τους φακέλους που έχουμε για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας».

Ανάμεσα στους φακέλους που παραδόθηκαν είναι και κάποιοι που αφορούν την υπόθεση του ήδη κατηγορούμενου ηθοποιού, σκηνοθέτη  Δημήτρη Λιγνάδη.

Διαβάστε ακόμα

Κούγιας: Χοντροκομμένη κατασκευή - Ο Λιγνάδης καταστράφηκε

«Ο Λιγνάδης είχε κατέβει μέσα στα αίματα, πισώπλατα μαχαιρωμένος»: Τι λέει γειτόνισσα του σκηνοθέτη

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA