Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σκηνοθέτης και σεναριογράφος έκανε μέσω Facebook ένα δηκτικό σχόλιο για τον «τέως της Βατίδου» τονίζοντας ότι δεν μιλά τυχαία καθώς υπάρχει ένας παλιός νόμος σύμφωνα με τον οποίο τα παιδιά από 15 ετών μέχρι την ενηλικίωσή τους, αν συνευρεθούν σεξουαλικά με μεγαλύτερο άτομο έχοντας δώσει τη συναίνεσή τους, αυτό δεν θεωρείται αδίκημα.

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Αποστόλου γράφει:

«Πιστέψατε ότι ο τέως της Βατίδου είπε τα αδιανόητα τυχαία..; Στα κρυφά κατάστιχα (τι κάνουν ενώ εσύ κοιμάσαι…) του πολύ “σοβαρού” νομικού πολιτισμού μας υπάρχει ένας παλιός νόμος και εξακολουθεί να είναι σε ισχύ σύμφωνα με τον οποίο η πράξη με 15χρονα παιδιά, όταν υπάρχει η συναίνεσή τους, δεν είναι αδίκημα, εκτός κι αν συντρέχει ειδική σχέση όπως, για παράδειγμα, αυτή μεταξύ δασκάλου – μαθητή, σωφρονιστικού υπαλλήλου – κρατούμενου κ.ο.κ.

Το 15χρονο που δεν έχει κάνει ακόμα στο σχολείο του τη λέξη συναίνεση έρμαιο στα χέρια του κάθε ανώμαλου έχει ευθύνη απόφασης και συνομολογεί σε πράξη; Πέραν του εμετού κάτι τέτοιο θα προκαλέσει και άλλες άδικες “ενάργειες”… Ψυχανεμίζεστε που το πάω και που το πάνε...;».

Διαβάστε ακόμα

Κούγιας και Βλάχος καλούνται στο Πειθαρχικό του ΔΣΑ για την υπόθεση Λιγνάδη

Σκληρή επίθεση Ζούλια σε Κούγια: Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι, υπάρχουν επαγγελματίες ηλίθιοι σαν κι εσάς

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA