Μενού
  • Α-
  • Α+

«Στις απάνθρωπες συμπεριφορές, τα κακά παιδιά, τα κ@λ@παιδα να πάνε στα σπίτια τους, να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, γιατί το σύστημα του θεάτρου θα τους ξεβράσει σαν την Ήρα από το σιτάρι και να αφήσουν το σιτάρι μόνο του να γίνει αλεύρι, άμυλο για να θρέψει τον κόσμο. Τους αρρώστους να τους δει κάποιος γιατρός και τους βιαστές και τους εν δυνάμει εγκληματίες να τους χλευάσει η κοινωνία και τους στείλει στο Ανάπλι, στο Γεντί Κουλέ», είπε ξεσπώντας ο Γιώργος Γιαννόπουλος στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Παράλληλα, ο ηθοποιός δήλωσε ότι δε γνώριζε προσωπικά κανέναν σχεδόν από τους καταγγελόμενους 

«Ο χώρος σας τους έκανε ιερά τέρατα. Τα τέρατα για μένα δεν είναι ιερά. Τα τέρατα είναι τέρατα», σημείωσε στη συνέχεια, ρίχνοντας μερίδιο ευθύνης στον χώρο των Media για τη θεοποίηση κάποιων καλλιτεχνών. 

«Το θέατρο δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, ανήκει στον Διόνυσο, στον Αισχύλο, το Σοφοκλή και τον Ευριπίδη», τόνισε έπειτα και πρόσθεσε ότι είναι καιρός να ξεκαθαρίσουν οι κλίκες στον χώρο της υποκριτικής.

«Πολλή υπεραξία τους δώσαμε, ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της», είπε ακόμα ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA