Μενού
  • Α-
  • Α+

«Τι να πούμε. Προσπαθώ να κάνω τον καραγκιόζη για να της δίνω χαρά», λέει με πόνο ψυχής ο πατέρας της Ελληνίδας φοιτήτριας που σπουδάζει τα τρία τελευταία χρόνια στην Ιταλία και την Κυριακή δέχθηκε πέντε μαχαιριές από έναν 27χρονο αλβανικής καταγωγής στο Τορίνο.

«Βγήκαμε από την εντατική και είμαστε σε καλό δρόμο. Λέμε ότι διέφυγε τον κίνδυνο», πρόσθεσε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας μιλώντας στο Live News του Mega.

Όσον αφορά τον άνθρωπο που της επιτέθηκε, είπε ότι «ήταν απλά στην παρέα και μάλιστα είχε να τον δει σχεδόν δυο μήνες». «Είχαν γνωριστεί τον Οκτώβριο και είχε να τον δει μήνες και ανταμώσανε τώρα, με κάποια παρεξήγηση από ό,τι κατάλαβα», σημείωσε.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 20χρονης, ο δράστης θεωρεί υπεύθυνη την φοιτήτρια για το γεγονός ότι πρόσφατα έχασε την δουλειά του. «Αυτό που κατάλαβα είναι ότι έχασε τη δουλειά του αυτός, για κάποιο λόγο έχασε τη δουλειά του. Και θεώρησε ότι η Γεωργία φταίει για αυτό. Είχε γίνει παρανοϊκός με αυτό. Είχε εμμονές με την Γεωργία», είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας της κοπέλας.

Φωτογραφία αρχείου

Διαβάστε ακόμα:

Κούγιας: Αναξιόπιστη η 40χρονη μάρτυρας - Θα καταθέσουμε μηνύσεις κατά των καταγγελόντων

Γιώργος Γιαννόπουλος: Τους βιαστές να τους χλευάσει η κοινωνία και να τους στείλει στο Γεντί Κουλέ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA