Μενού
  • Α-
  • Α+

Ακόμη μία αναγνωρίσιμη γυναίκα αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία της από τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στη διάρκεια της καρίερας της.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Αγγελική Ηλιάδη, μιλώντας στον Αlpha, δράστης ήταν πρώην παραγωγός της, ο οποίος «προφασιζόμενος ότι θα πάμε σε έναν συνθέτη για να ακούσουμε τραγούδια, με κλείδωσε σε μια γκαρσονιέρα»

«Με έριξε σε ένα κρεβάτι, έπεσε επάνω μου και μπορεί να του είχα γδάρει όλη την μούρη. Δεν πέρασε ούτε λεπτό, άνοιξα την πόρτα κι έφυγα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε πως το ζήτημα της σεξουαλικής κακοποίησης «δεν πρέπει να γίνεται συγκεκριμένο για έναν χώρο». 

«Εγώ μόλις είχα μπει σε δισκογραφική εταιρία και γνώρισα τον τότε παραγωγό μου… Δυστυχώς είναι εύκολο άνθρωποι που έχουν εξουσία να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν ένα νέο κορίτσι, το οποίο μπαίνει σε μια δουλειά κι είναι σεμνό». 

Τον έδιωξαν από την εταιρεία

Όπως εξήγησε η Αγγελική Ηλιάδη, η συγκεκριμένη συνεργασία δεν συνεχίστηκε «γιατί εγώ την επόμενη ημέρα το πρωί, λυσσασμένη ακόμα, μπήκα στις γραφεία της εταιρίας με το συμβόλαιο, πήγα στον διευθυντή κι έσκισα το συμβόλαιο».

«Τα είπα σε όλους και τον έδιωξαν αυτόν τον άνθρωπο, δεν δούλεψε ποτέ ξανά στον χώρο. Εκτίμησα την στάση της εταιρίας», δήλωσε, μεταξύ άλλων.

«Εγώ αντέδρασα τότε έτσι αλλά κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό χαρακτήρα» διευκρίνισε η τραγουδίστρια. «Το θέμα δεν είναι το πότε, το θέμα είναι να γίνει».

Διαβάστε ακόμα

Τάσος Ξιαρχό: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον βιασμό στα 6 του - Το «βρώμικο μπαρ» με τα ανήλικα

Απολογείται σήμερα ο Δημήτρης Λιγνάδης – Τι θα υποστηρίξει

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA