Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο ποινικολόγος είχε κάνει λόγο για «χοντροκομμένα ψέματα από αναξιόπιστες προσωπικότητες», χαρακτηρίζοντας τους μάρτυρες ως «"επαγγελματίες" ομοφυλόφιλους, οι οποίοι ως επάγγελμα έχουν την επ’ αμοιβή συνύπαρξή τους με αντίστοιχους ομοφυλόφιλους».

Όπως σημειώνει ο κύριος Βαλλιάνατος, ωστόσο, οι κατηγορίες που βαραίνουν τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν αφορούν την αγορά ή πώληση σεξουαλικών υπηρεσιών, ενώ οι καταγγελόμενοι «δεν έχουν τις προϋποθέσεις του νόμου 2734/1999 για να τους ονομάζει επαγγελματίες».

«Ο πελατης του ερευναται για "βιασμους ανηλικων κατα συρροη"», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ενώ αφήνει αιχμές για παλαιότερες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, που «τον είχαν οδηγήσει στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος Συντάγματος για μια νύχτα, και στο πειθαρχικό του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου:

Η αναφορα του δικηγορου Αθηνων Αλεξη Κουγια, σε ομοφυλοφιλους επαγγελματιες ειναι απαραδεκτη. Ειναι η πολλοστη ομοφοβικη αναφορα του ιδιου μετα τα εγκαινια της σειρας ομοφοβικων δηλωσεων πριν 15 χρονια οταν με αφορμη το παραδικαστικο κυκλωμα ειχε δηλωσει, "Ομοφυλοφιλοι δικηγοροι και επιορκοι δικαστες λυμανονται την Δικαιοσυνη" σε εφημεριδα των Αθηνων.

Ειναι αληθεια πως απο τότε εχει επιχειρησει να διορθωσει ομοφοβικες του δηλωσεις αλλά προφανως "η χαρα(του ομοφοβικου) δεν τον αφηνει".

Η ομοφυλοφιλια δεν ειναι επαγγελμα, αλλα ανθρωπινη ιδιοτητα νομικα αποδεκτη, και ο πελατης του δεν "κατηγορειται" για ομοφυλοφιλια. Αλλά ουτε για αγορα ή πωληση σεξουαλικων υπηρεσιων κατηγορειται, στην περιπτωση που εννοει επαγγελματιες τους εργαζομενους στο σεξ.

Ο πελατης του ερευναται για "βιασμους ανηλικων κατα συρροη".

Βιασμους ποσο μαλλον κατ εξακολουθηση, ας ριξει μια ματια να δει ποιοι τους κανουν.

Οσο για την αγορα σεξουαλικων υπηρεσιων, γνωριζει πολυ καλα πως τα νεαρα αγορια που συναντουσαν τον πελατη του δεν εχουν τις προυποθεσεις του νομου 2734/1999 για να τους ονομαζει ετσι ενας νομικος.

Η παλια εκεινη δηλωση του και οι επιπλοκες της τον ειχαν οδηγησει στο κρατητηριο του αστυνομικου τμηματος Συνταγματος για μια νυχτα, και στο πειθαρχικο του Δικηγορικου Συλλογου Αθηνων...

Διαβάστε ακόμα

Υπόθεση Λιγνάδη - Δικηγόρος 40χρονης: «Παλαιομοδίτικη η τακτική της δολοφονίας χαρακτήρων»

Κούγιας και Βλάχος καλούνται στο Πειθαρχικό του ΔΣΑ για την υπόθεση Λιγνάδη

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA