Μενού
  • Α-
  • Α+

Για το story που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με το οποίο απαντούσε στον Νίκο Ρωμανό και στο οποίο ανέφερε ότι «ο χώρος των ράπερ αριστεροκρατείται», μίλησε ο γνωστός ράπερ Υποχθόνιος, λέγοντας ότι έκφραση «η χρυσή από glock», ήταν τρολάρισμα και δεν επρόκειτο περί απειλής.

«Ήταν καθαρά τρολιά. Ούτε μία περίπτωση δεν υπάρχει να σκοτώσουμε και άνθρωπο, αυτό έλειπε. Το θεώρησα σαν τρολ, μια πλάκα, δεν ήθελα να θίξω κανέναν», δήλωσε την Πέμπτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Υποχθόνιος.

«Τα έχουμε βρει με τον κύριο μέσω ενός κοινού μας γνωστού, ο οποίος πήρε τηλέφωνο και του είπε "ο Ypo" αποκλείεται, ξέρεις τρολάρει», προσέθεσε.

Ρωμανός: Με στοχοποίησε ολόκληρο το σύστημα του ΣΥΡΙΖΑ

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα», ο Νίκος Ρωμανός υποστήριξε ότι η αντιπαράθεση με τον Υποχθόνιο ξεκίνησε από κάποιες συνεντεύξεις που έδωσε την περασμένη Δευτέρα και από τις οποίες απομονώθηκαν συγκεκριμένα κομμάτια και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να στοχοποιηθεί από όλο το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ, καθώς πολλοί ασχολήθηκαν με αυτό και το αποκορύφωμα ήταν το συγκεκριμένο story του ράπερ στο instagram.

«Το ότι ο καλλιτεχνικός χώρος αριστεροκρατείται είναι μία πραγματικότητα, δεν είναι άποψή μου, την οποία είπα ως μομφή. Συνέδεσα αυτή τη διαπίστωση με το κούνημα του δαχτύλου από συγκεκριμένους χώρους για το ότι θα έπρεπε να ξέρουμε και πώς μπορεί να μην ξέραμε (για τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση). Ανέδειξα μια υποκρισία ενός πολιτικού χώρου που έχει προνομιακή σχέση με τον χώρο των ηθοποιών και μας κουνάει εμάς το δάχτυλο που δεν έχουμε αυτή την προνομιακή σχέση, όπως ούτε η υπουργός Μενδώνη την έχει και γι’ αυτό προϋπήρχε η κριτική στη Μενδώνη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ρωμανός.

Τέλος είπε ότι για τη σύνδεση του Υποχθονίου με τον Αλέξη Τσίπρα που έκανε στην ανάρτησή του, υποστήριξε ότι «πάλι γεγονότα παρέθεσα και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του».

Διαβάστε Ακόμα:

Καρφιά Κωνσταντάκη για Κούγια και Λιγνάδη: Έχεις την εκπροσώπηση που σου αξίζει

Παναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησε ο ίδιος άνθρωπος που παρενόχλησε Μπότση και Λάμπρη

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA