Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από έντονη λογομαχία οι δύο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια και τότε η μητέρα άρπαξε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στην κοιλιά της κόρης της, σύμφωνα με το STAR.

Όπως ανέφεραν οι γείτονες της πολυκατοικίας στην οδό Χίου, στην Καλλιθέα, είχαν συνηθίσει ν’ ακούνε τις έντονες λογομαχίες της 50χρονης μητέρας και της 30χρονης κόρης της, αλλά δεν περίμεναν ότι ο χθεσινός άγριος καβγάς θα είχε αιματηρή κατάληξη.

«Άκουσα φασαρία, φωνές στην είσοδο, βγήκα στο μπαλκόνι, είδα ασθενοφόρο και περιπολικό. Έμαθα από τους αστυνομικούς και είδα το μαχαίρι που κρατούσαν ότι η μητέρα μαχαίρωσε την κόρη της» ανέφερε ο διαχειριστής της πολυκατοικίας.

Η 30χρονη, ομογενής από τη Ρωσία, είχε χωρίσει πρόσφατα και με τα δύο ανήλικα παιδιά της είχε μετακομίσει και ζούσε μαζί με την 50χρονη μητέρα της. Σύμφωνα με πληροφορίες για να ξεχάσει το είχε ρίξει στο ποτό.

Γύρω στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης, λογομάχησε έντονα με τη μητέρα της, της όρμησε με τα χέρια και την τραυμάτισε ελαφρά στο πρόσωπο. Τότε η 50χρονη έχασε τον έλεγχο, άρπαξε το μαχαίρι του ψωμιού και το κάρφωσε στην κοιλιά της κόρη της και μάλιστα μπροστά στα δύο εγγονάκια της!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μόλις η μητέρα μαχαίρωσε την κόρη αμέσως ειδοποίησε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μόλις όμως ο διασώστης μπήκε στο σπίτι κάλεσε αμέσως την αστυνομία καθώς διαπίστωσε ότι η κόρη ήταν μαχαιρωμένη στην κοιλιά.

Η 30χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Κρατικό.

Διαβάστε ακόμα

Πέτρος Φιλιππίδης: Εξώδικο στον δικηγόρο που αποκάλυψε καταγγελία για ξυλοδαρμό ηθοποιού

Σπύρος Μπιμπίλας: Η απάντηση στον Δημήτρη Λιγνάδη για το «μέτριος ηθοποιός»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA