Μενού
  • Α-
  • Α+

Η διαδικασία διήρκησε περισσότερο από 12 ώρες στο σύνολο της, καθώς είχε προηγηθεί η αίτηση ακύρωσης ενώ κατέθεσαν και 3 μάρτυρες.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης θα κρατηθεί προσωρινά στη ΓΑΔΑ και την Παρασκευή αναμένεται να οδηγηθεί σε φυλακή της χώρας, ως προσωρινά κρατούμενος για «βιασμό κατά συρροή».

Τόσο στο 27 σελίδων απολογητικό υπόμνημα του όσο και στις ερωτήσεις που του έκανε η 19η τακτική ανακρίτρια, ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου φέρεται να υποστήριξε ότι: «ουδέποτε στη ζωή μου εκδήλωσα ερωτικό - σεξουαλικό ενδιαφέρον για ανήλικα πρόσωπα, ουδέποτε ήρθα σε ερωτική - σεξουαλική επαφή με οποιοδήποτε ανήλικο πρόσωπο, με ή χωρίς τη συναίνεσή του, ουδέποτε έχω κάνει χρήση ναρκωτικών και ουδέποτε κατείχα ούτε διέθεσα σε οποιονδήποτε τρίτο, οποιαδήποτε ναρκωτική ουσία».

Παράλληλα, φέρεται να έκανε λόγο για «κατασκευασμένη υπόθεση» από δικηγόρους, που είναι νομικοί σύμβουλοι του ΣΕΗ.

Όπως φέρεται να ισχυρίζεται αιτία είναι η αντιπαράθεση που έχει εδώ και χρόνια με τη διοίκηση του Σωματείου «για τον τρόπο που διαχειρίζονται το σωματείο και τα χρήματα που έρχονται στην κατοχή τους και εξαιτίας αυτης της αντιπαραθέσεως υπάρχει χρόνια εχθρότητα μεταξύ εμού και αυτών και ιδίως με τον πρόεδρο και μέτριο ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα».

Ισχυρισμοί που δεν έπεισαν - σε αυτή τη φάση τουλάχιστον - ανακρίτρια και εισαγγελέα που διέταξαν την προφυλάκιση του.

Αμέσως μετά ο συνήγορος του, Αλέξης Κούγιας, ανέφερε πως «ήταν μία πολύ δύσκολη διαδικασία. Θα προσφύγουμε κατά της διάπραξης της ανακρίτριας για την προσωρινή κράτηση. Είναι μία δικογραφία χωρίς στοιχεία, μία δικογραφία που αν δεν ήταν Λιγνάδης θα ήταν με συνοπτικές διαδικασίες ελεύθερος».

Τέλος, ο Δημήτρης Λιγνάδης, συνοδεία αστυνομικών αποχώρησε χωρίς να κάνει κάποια δήλωση.

Διαβάστε ακόμα

Υπόθεση Λιγνάδη: «Αδειάζουν» τον Κούγια δύο μάρτυρες υπεράσπισης - «Ουδέποτε ενημερωθήκαμε»

Υπόθεση Λιγνάδη: Οι αντιφάσεις του για τη «χρόνια έχθρα» με το Σωματείο των Ηθοποιών

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA