Μενού
  • Α-
  • Α+

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», ο ηθοποιός και σκηνοθέτης και μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), Ζαχαρίας Ρόχας στηλίτευσε τα όσα αναφέρονται από τον Δημήτρη Λιγνάδη στο απολογητικό του υπόμνημα σχετικά με τη διοίκηση του ΣΕΗ και τον χαρακτηρισμό «μέτριος ηθοποιός» για τον νυν πρόεδρο του Σωματείου, Σπύρο Μπιμπίλα.

«Αυτό το απίστευτο αυτογκόλ της υπερασπιστικής γραμμής καταφέρνει μόνο να συνενώσει όλους τους συναδέλφους στο ΣΕΗ. Πίσω, δίπλα και γύρω από τον "μετρίου αναστήματος" κ. Μπιμπίλα στέκονται 7.000 γίγαντες», δήλωσε αρχικά ο Ζαχαρίας Ρόχας.

Σχετικά με τη σύνδεση των οικονομικών του ΣΕΗ με το Εθνικό Θέατρο, του οποίου προϊστάμενος ήταν ο Δημήτρης Λιγνάδης και αναφέρεται στο απολογητικό υπόμνημα, ο ηθοποιός, σχολίασε:

«Είναι το πιο ασαφές σημείο από αυτά που διάβασα γιατί δεν υπάρχει καμία σύνδεση της διαχείρισης των οικονομικών του ΣΕΗ με το Εθνικό Θέατρο που βρισκόταν ο κ. Λιγνάδης. Δεν είναι μέλος του ΣΕΗ, αλλά δεν έχει και σημασία αυτό. Επί πάνω από 6 μήνες, ο κ. Λιγνάδης με τον κ. Μπιμπίλας βρισκόντουσαν σε εβδομαδιαία βάση για την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης. Ουδέποτε διαπίστωσα εγώ κάποια αντιπαλότητα μεταξύ τους. Ίσα ίσα ήταν άνθρωποι που ο καθένας από το μετερίζι του προσπαθούσαν να βρουν μία κοινή γραμμή και να υπογράψουν μία συλλογική σύμβαση που θα βοηθάει και το Εθνικό Θέατρο και τους ηθοποιούς».

«Δεν το καταλαβαίνω, προφανώς είναι μέτριος και ο δικός μου εγκέφαλος», σχολίασε ακόμα για ποιον λόγο να υπάρχει η συγκεκριμένη σύνδεση.

Τέλος σχετικά με την εκλογή του Σπύρου Μπιμπίλα, δήλωσε: «Ο κ. Μπιμπίλας εξελέγη σε αυτή τη θέση στο ΣΕΗ, ως πρόεδρος,  με 500 τουλάχιστον ψήφους, διπλάσιες  σχεδόν από τον δεύτερο ηθοποιό. Δεν είναι συμπωματικά σε αυτή τη θέση, είναι αξιοκρατικά. Τον τίμησαν οι συνάδελφοι. Όταν λέμε τέτοιες βλακείες στρεφόμαστε εναντίον όλων των συναδέλφων που τον τίμησαν με την ψήφο τους για την προσφορά του, για την ποιότητά του, για το ήθος του, το μυαλό του, για τον τρόπο που χειρίζεται τα πράγματα. Αυτός ο τριμέγιστος κ. Μπιμπίλας είναι πολύ μέτριος στα μάτια της υπεράσπισης», κατέληξε ο Ζαχαρίας  Ρόχας.

Διαβάστε Ακόμα:

Έξαλλη η Βάσια Τριφύλλη: Ατάλαντος ο Λιγνάδης - Κάτω τα χέρια από τον Μπιμπίλα!

Γιώργος Ψάλτου για Φιλιππίδη: Ήμουν ο σάκος του μποξ για να εκτονώνεται – Έφαγα ανελέητο ξύλο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA