Μενού
  • Α-
  • Α+

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της Επιτροπής συζητούν το ενδεχόμενο επιβολής αυστηρού lockdown και σε άλλες επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές.

Σε περίπτωση που η εισήγηση γίνει δεκτή από την κυβέρνηση, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και τα καταστήματα του λιανεμπορίου ενώ η απαγόρευση κυκλοφορίας θα παραμείνει στις 21:00 για τις καθημερινές και στις 18:00 για τα Σαββατοκύριακα

Ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν το απόγευμα της Παρασκευής (26/2), από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

«Ανοιχτό το ενδεχόμενο για επιβολή νέων μέτρων» 

Για την πορεία της πανδημίας και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κορονοϊού μίλησε νωρίτερα, ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος, καθηγητής Μικροβιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας

Ο καθηγητής άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν νέα μέτραεκτός από την παράταση του lockdown της Αττικής, σημειώνοντας πως έχουμε «μια επιδημία που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη».

«Τα περιοριστικά μέτρα έχουν προφανώς ελαττώσει τα κρούσματα, δεν έχουμε τα μεγέθη που φοβόμασταν ότι θα είχαμε» επισήμανε, ενώ «έχουμε και τον εμβολιασμό που προχωράει». «Να πούμε και τα καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα

Κορονοϊός - Παυλάκης: «Μούφα» το lockdown - Οποιαδήποτε χαλάρωση θα φέρει τσουνάμι

Μόσιαλος: Αυτά είναι τα έξι εμβόλια 100% αποτελεσματικά για προστασία από νοσηλεία ή θάνατο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA