Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι δράστες για τρία συνεχόμενα βράδια «τρύπωναν» στο ξενοδοχείο και αφαιρούσαν αντικείμενα, όπως διαπιστώθηκε κατά την προανάκριση. 

Γύρω στη 01:20 τα ξημερώματα της Πέμπτης το κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημερώθηκε για εν εξελίξει διάρρηξη. Το πρώτο περιπολικό έφτασε στο σημείο σε ελάχιστα λεπτά, ακολουθούμενο από μηχανές της Ομάδας «Ζ» και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., με τους αστυνομικούς να ξεκινούν έρευνες σε ένα προς ένα τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου.

Έτσι, κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο δράστες με τα κλοπιμαία στα χέρια. Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε δεν ήταν η πρώτη φορά που οι «ποντικοί» έμπαιναν στον χώρο για να αρπάξουν, καθώς σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου είχαν αφαιρεθεί τηλεοράσεις, ψυγεία, κλιματιστικά κ.ά., με την αξία τους να υπολογίζεται σε περίπου 100.000 ευρώ. Οι κινήσεις του Ιορδανού και του Ιρακινού είχαν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας και διαπιστώθηκε πως ήταν το τέταρτο –και «μοιραίο» γι’ αυτούς- συνεχόμενο βράδυ που «τρύπωναν» για να κλέψουν το συγκεκριμένο ξενοδοχείο!

Διαβάστε ακόμα:

Λειτουργούν και πάλι οι λαϊκές αγορές στις περιοχές που είναι σε «βαθύ κόκκινο»

Θάνος Κρομμύδας : Σκηνοθέτης μου είπε πως πρέπει να είμαι δικός του για να μην μου την πέφτουν άλλοι

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA