Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναφερόμενη στην υπόθεση Λιγνάδη, η ηθοποιός δήλωσε ότι «έπαθε σοκ» ενώ σε ότι αφορά στις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση που έχουν δει το φως της δημοσιότητα, αλλά και τον ξυλοδαρμό του Γιώργου Ψάλτου από τον Πέτρο Φιλιππίδη, είπε ότι τα περιστατικά ήταν γνωστα.

«Για τις παρενοχλήσεις και την εργασιακή βία, για τους ανθρώπους που έχουν κατηγορηθεί, όντως τα ξέραμε. Είχα ακούσει την καταγγελία για τον ηθοποιό που ξυλοκοπούνταν στην παράσταση» είπε, υπογραμμίζοντας ότι «είναι η ώρα να βγουν όλα στο φως. Το θέατρο είναι φως». »Πιστεύω ότι θα αλλάξει το θέατρο. Θα μπουν όρια. Για τις νέες γενιές θα είναι καλύτερα» τόνισε η ηθοποιός.

«Ο Μπιμπίλας είναι ένας άνθρωπος που είναι το ΣΕΗ, η ψυχή του»

Η Κατερίνα Τσάβαλου χαρακτήρισε ως «τρελό φάουλ» την επίθεση του Δημήτρη Λιγνάδη στον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα. «Ο Μπιμπίλας είναι ένας άνθρωπος που είναι το ΣΕΗ, η ψυχή του. Είναι πολύ καλός ηθοποιός. Είναι ο άνθρωπος που βοηθά κόσμο, συναδέρφους. Χάρη σε αυτόν λειτουργεί το σωματείο. Για τον Σπύρο Μπιμπίλα συσπειρωθήκαμε, είμαστε μαζί του» τόνισε.

«Δύο φορές έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση»

«Δύο φορές έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση γενικά στη ζωή μου. Όμως έχω υποστεί και εργασιακή βία. Πήγαινα στη δουλειά, δεν με άφηνε να παίξω, μου έλεγε την ώρα της παράστασης "πώς παίζεις έτσι, βαριέμαι". Το θέατρο ήταν γεμάτο. Το είχα πει στους δικούς μου, σκέφτηκα να φύγω αλλά ήμουν επαγγελματίας ηθοποιός. Ήμουν δύο χρόνια με κρίσεις πανικού πάνω στη σκηνή επειδή δεν μπορούσα να το εξωτερικεύσω» συγκλονίζει η Κατερίνα Τσάβαλου.

«Οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε τέτοια δεν τους ενδιαφέρει να ζητήσουν συγγνώμη αλλά να μην αποκαλυφθούν και να σώσουν ότι μπορούν να σώσουν» κατέληξε η ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμα

Κούγιας: Ντροπή για τη δικαιοσύνη η υπόθεση Λιγνάδη – Τι είπε για το «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι» και το «μέτριος Μπιμπίλας»

Χάρης Ρώμας για Δημήτρη Λιγνάδη: «Κατρακυλάει από την κορυφή του κόσμου στον πάτο»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA