Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Συγκλονίζει ο Βασίλης Ζούλιας: Είχα κάνει 5-6 απόπειρες αυτοκτονίας

Για τις σκοτεινές περιόδους της ζωής του, που είχε φτάσει στο σημείο να κάνει πέντε-έξι απόπειρες αυτοκτονίας μίλησε ο Βασίλης Ζούλιας.

«Σταμάτησα να πίνω το 1992. Ο συναισθηματικός πάτος ήταν αυτό που με έκανε να πω σταματάω. Ήμουν 29 και αισθανόμουν 59. Θυμάμαι τη μέρα που είχα πετάξει το μπουκάλι. Είχα περάσει μια περίοδο που είχα κάνει 5-6 απόπειρες αυτοκτονίας, ήθελα να τελειώνει αυτό» συγκλονίζει ο Βασίλης Ζούλιας.

«Οι εθισμένοι άνθρωποι είναι βαθιά δυστυχισμένοι, δεν αντέχουν τον εαυτό τους, δεν αντέχουν την πραγματικότητά τους, πονάνε συνεχώς και στην ερώτηση γιατί πονάνε δεν υπάρχει απάντηση. Θυμάμαι τη μέρα που ζήτησα βοήθεια, άλλαξαν όλα σε μία στιγμή» εξομλογείται μιλώντας στο «Dot».

«Λίγο πριν μπω σε αυτό το πρόγραμμα έψαχνα έναν τρόπο καινούριο να πεθάνω. Είχα δοκιμάσει όλα τα άλλα. Ούτε το μπαλκόνι δούλεψε, ούτε τίποτα, ο Θεός ήθελε να ζήσω, τελείωσε. Να σας πω κάτι για εκείνη την ημέρα, δεν το έχω πει σε κανέναν. Η πρώτη κουβέντα στην μητέρα μου ήταν “το παλτό το μάζεψες;”. Είχα ένα πολύ ακριβό παλτό μαζί μου εκείνη την ημέρα. Αφού ζούσα, έπρεπε να έχω το παλτό» περιγράφει.

«Τον χρήστη τότε τον έβαζαν φυλακή, έτσι βρέθηκα εγώ στο κενό. Ο εισαγγελέας είχε έρθει τότε στο νοσοκομείο και μου είχε πει “συγγνώμη παιδί μου γι’ αυτό που σου έκανα”» αποκαλύπτει.

«Βρήκα χαρά από την πρώτη μέρα της καινούριας μου ζωής. Εδώ και 28 χρόνια χαίρομαι» συγκινεί ο Βασίλης Ζούλιας.

Διαβάστε ακόμα

Καθηλωτικές ταινίες, σειρές δράσης και αθλητικά ντοκιμαντέρ - Tι θα δούμε στο Netflix τον Μάρτιο

Σάλος με το τραγούδι της Κύπρου για την Eurovision: Απειλούν να κάψουν το ΡΙΚ - Βελόπουλος: Θα μας «κάψει» ο Θεός

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Best of Internet