Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Κουφοντίνας: Σοβαρή επιδείνωση της υγείας του - Τι ανακοίνωσε η διοίκηση του νοσοκομείου Λαμίας

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας νοσηλεύεται για 11η ημέρα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, καθώς συνεχίζει την απεργίας πείνας και δίψας μέχρι την ικανοποίηση του αιτήματός του για επιστροφή στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου Λαμίας, ο Δημήτρης Κουφοντίνας εμφάνισε σήμερα, Σάββατο, σοβαρή επιδείνωση στην υγεία του.

Όπως επισημαίνεται, «το προσωπικό της ΜΕΘ προβαίνει στη λήψη όλων των ενδεδειγμένων μέτρων και απαραίτητων ιατροφαρμακευτικων ενεργειών», με σκοπό να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της πολυήμερης απεργίας πείνας - και εσχάτως δίψας - του κρατούμενου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου:

Ενημερώνουμε οτι, ο ασθενής του νοσοκομείου μας κος Δημ. Κουφοντίνας ο οποίος νοσηλεύεται για 11η ημέρα στην ΜΕΘ, μετά από 22 ημέρες παραμονής στην Παθολογική Κλινική, εμφάνισε σοβαρή επιδείνωση στην υγεία του σήμερα 27-02-2021. Το προσωπικό της ΜΕΘ τηρώντας απόλυτα την κείμενη Νομοθεσία, δεδομένης της επίμονης άρνησης του ασθενούς να σιτιστεί και να λάβει υγρά, σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προβαίνει στη λήψη όλων των ενδεδειγμένων μέτρων και απαραίτητων Ιατρο – φαρμακευτικων ενεργειών αντιμετώπισης των συνεπειών της πολυήμερης άρνησης λήψης τροφής και τελευταίως και υγρών. Το Ιατρο – νοσηλευτικό προσωπικό συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του πάντοτε σύμφωνα με τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας προς το σκοπό της διασφάλισης της υγείας του ασθενούς με απόλυτο σεβασμό προς τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Διαβάστε ακόμα

Δημήτρης Κουφοντίνας: Νέα συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Συγκλονιστική ανάρτηση του γιου του Νίκου Τεμπονέρα για τον Δημήτρη Κουφοντίνα


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.