Μενού
  • Α-
  • Α+

«Πάγωσα όταν ο Δημήτρης Λιγνάδης μου πρότεινε να πάμε οι δυο μας για ποτό», είπε ο νεαρός χορευτής μιλώντας στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» του OPEN.

«Δεν μπορώ να πω ότι έπεσα από τα σύννεφα. Αυτές οι φήμες υπήρχαν, είπε όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού. 

Πρόσυεσ πως ο Δ. Λιγνάδης «μου είχε πει αν θέλω να συναντηθούμε εκτός δουλειάς. Για να μου κάνει μια πρόταση. Θυμάμαι χαρακτηριστικά πως είχα παγώσει από αυτό και είχα νιώσει μια απειλή».

Εξηγεί ότι αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια μιας πρόβας, στη Δροσοπούλου, όταν «μπροστά σε όλους, μου είπε πως ήθελε να πάμε για ένα ποτό. Το είχα αποφύγει και δεν συνέβη ποτέ» .

Μηνύματα στο facebook

Ανέφερε μάλιστα ότι «μου είχε στείλει κάποια μηνύματα στο Facebook. Ήταν ξημερώματα, κάπου 2-3 η ώρα τη νύχτα, και τα είχα δει την επόμενη ημέρα, όταν ξύπνησα. Προσπαθούσα να είμαι όσο πιο απόμακρος μπορώ. Είχα μόλις κλείσει τα 20 και θυμάμαι ότι είχε ειπωθεί ένα «αστείο» σε εισαγωγικά πως… εγώ είμαι μεγάλος».

«Υπήρχε κάτι βαρύ στην ατμόσφαιρα κάθε φορά που μίλαγε. Θυμάμαι ότι προσπαθούσε να κάνει πολλά πράγματα βρώμικα. Χρησιμοποιούσε βωμολοχίες και υπήρχαν πάρα πολλά παιδιά στον θίασο. Είχα μια ένταση κάθε φορά που τον συναντούσα και μου προκαλούσε κάτι αρνητικό», σημείωσε ο Π. Διονυσακόπουλος.

Διαβάστε ακόμα:

Στην αντεπίθεση ο δικηγόρος του θύματος: Πού είναι το κινητό του Λιγνάδη; - Να ελεγχθεί τι έκανε στο διαδίκτυο

«Συναγερμός» στο Facebook: Με μήνυμα «παγίδα» στο Messenger κλέβουν προσωπικά δεδομένα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA