Μενού
  • Α-
  • Α+

Μιλώντας στον Πέτρο Κουσουλό, ο Νικόλας Στραβοπόδης επισήμανε πως αυτό που συνέβη ήταν συναινετικό σεξ με τον Δημήτρη Άνθη.

«Αρνούμαι την κατηγορία, δεν βίασα ούτε τον Δημήτρη Άνθη, ούτε κάποιον άλλον ποτέ στη ζωή μου», σημείωσε χαρακτηριστικά ο 37χρονος ηθοποιός.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο δημοσιογράφος, μιλώντας στο Open, η γνωριμία του Στραβοπόδη με τον Άνθη έγινε δύο χρόνια νωρίτερα απ'ότι δήλωσε το φερόμενο ως θύμα, δηλαδή το 2004 και όχι το 2006.

«Με φλέρταρε, μία μέρα με περίμενε έξω από το μαγαζί, πήγαμε βόλτα και μετά πήγαμε στο σπίτι μου.

Εγώ συγκατοικούσα με μια παιδική μου φίλη και μάλιστα την πήρα και τηλέφωνο και της είπα ότι έρχομαι με τον αδερφό ενός συναδέλφου στο μαγαζί, επειδή ήταν η πρώτη μας βόλτα να μην έρθει σε δύσκολη θέση το παιδί, αν μέναμε οι δυο μας», ανέφερε.

Συναινετικό σεξ μεταξύ δύο εικοσάχρονων

Στη συνέχεια ο ηθοποιός υπογράμμισε πως το σεξ ήταν συναινετικό μεταξύ δύο εικοσάχρονων, αλλά δεν υπήρχε συνέχεια τις επόμενες φορές που συναντήθηκαν στο μαγαζί:

«Ήταν ένα σεξ μεταξύ δύο εικοσάχρονων, οπότε εύκολα μπορεί κανείς να φανταστεί πόσο αμήχανο, πόσο πρωτόγνωρο ήταν για εκείνες τις ηλικίες ένα ομοφυλοφιλικό σεξ».

Δεν είχε ιδιαίτερη σχέση με τον Λιγνάδη

Τέλος ο Πέτρος Κουσουλός ανέφερε πως ο Νικόλας Στραβοπόδης γνώριζε τον Δημήτρη Λιγνάδη - αν και δεν ήταν μαθητής του, απλά παρακολούθησε ένα σεμινάριό του.

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι δεν είχαν κάποια ιδιαίτερη σχέση, ότι αυτή ήταν καθαρά επαγγελματική και ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε φιλική σχέση με όλους τους μαθητές του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA